Wpis z mikrobloga

Który operator mobilny ma w swojej ofercie pakiet tylko rozmowy i sms, bez internetu? Chcę numer tylko do dzwonienia i sms (druga karta w dual sim) ale od innego operatora, niż już mam. Gdzie nie spojrzę, tam pakiety GB za które trzeba płacić, a ja tego nie chcę :) Chcę tylko gadać i czasem odpisać sms, że nie mogę odebrać. Abonament lub karta - obojętne #gsm #telefony #play #tmobile #plus #orange #njumobile
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sowiryj I to się zgadza. Nie wiem skąd NashBridges wytrzasnął taką ofertę. Albo coś na nadajnikach Plusa (A2mobile lub inni wirtualni operatorzy) albo na Playu za 19 zł. Zależy z czego masz lepszy zasięg.
  • Odpowiedz
@lyncz: @Ramone: Mam Playa i właśnie zasięg kuleje, głównie tam, skąd najwięcej dzwonię/chciałbym dzwonić (a z kolei tam mam dobre Wi-Fi, więc dlatego neta nie chcę) :) Ta oferta Virgin Mobile jest na styku tego, co faktycznie wykorzystuję, ale mają solidną rozmowy i sms/mms nolimit za 14 zł (lub 19 zł bez zgód marketingowych, co jeszcze bardziej mnie cieszy, umowa bezterminowa)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sowiryj: W a2mobile masz rozmowy, smsy i mmsy bez limitu za 17,90

@NashBridges: Gdzie masz taki pakiet?

@k3lt: odradzałbym a2mobile jako kartę do rozmów, jakość rozmów to tragedia bo nawet nie wspierają amr-wb, zresztą sama jakość sieci to też masakra, mając dwa takie same telefony z kartami a2mobile i plusa można zauważyć że ten w a2 na słabszy zasięg. Bardzo często pada im sieć ze nawet
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sowiryj: to niestety nie masz wyboru jak Play odpada i jego operatorzy wirtualni. Jakość połączeń sieci na plusie jest slabsza to ciężko polecić. W Orange i T-Mobile nie ma nic taniego. Trzeba płacić w praktyce za nolimit.
  • Odpowiedz