Aktywne Wpisy

Mr_Przyjemny +321
źródło: temp_file7347315583924711866
Pobierz
Rainmaker97 +64
Uwielbiam kiedy Brzoska przyjeżdża z nowymi deregulacjami, zapewne kurierzy również nie mogą się doczekać kiedy rząd zdereguluje kolejne aspekty ich pracy i wreszcie jak to się mówi „gospodarka ruszy”.
#antykapitalizm #gospodarka #januszebiznesu #bekazlibka
#antykapitalizm #gospodarka #januszebiznesu #bekazlibka
źródło: IMG_4222
Pobierz

-ASPIRINE
-PROFESSIONALTOOLS
-PRECIOUSPROTECTION
-THUGSTOOLS
-PANZER
-LEAVEMEALONE
...i wiele wiele innych. Doskonale wiesz do czego służą. Widzisz już ekran ładowania klikasz wczytaj grę i po paru sekundach znajdujesz się w Little Havanna otoczony zgrają jakiś kubańczyków w białych t-shirtach. Wsiadasz do pierwszego lepszego napotkanego auta, randomowo odpala się stacja Flash FM a tam w tle gra Hall & Oates - Out of Touch i udajesz się pod chawirę na środkowej wyspie. Czujesz się beztrosko, doskonale wiesz że najbliższę parę godzin spędzisz jeżdżąc od Malibu Club przez plażę Vice City po Downotown swoim mieniącym się w blasku słońca białym Infernusem, którego p--------ś Lance'owi.
#nostalgia #gta #vicecity #staregry #gimbynieznajo #feels #gownowpis
źródło: comment_1587721174bhMhh5O1Ng0VmzAJeA4MgG.jpg
PobierzO helikopterku nie będę
jeszcze była taka przerobiona wersja gta underground 2, podmienione prawie wszystkie modele aut, muzyka, dodane neony i inne bajery. to byli czasy, kilka lat później odkryłem moda Vice City Multiplayer, wciągało jak głupie.
ale zobacz tego moda:
https://www.youtube.com/watch?v=TWUcdhur1zc
Vice city na silniku gta V, szkoda, że piracką V wywaliłem
A najbardziej z tego wszystkiego brakuje mi tego... że byli rodzice ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_1587737728ghPuUaLKmoMLYsyc8Q3QAY.jpg
PobierzChyba będzie grane, dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)