Aktywne Wpisy

Minieri +118
Zasnąłem przed chwilą w pociągu i obudziłem się tuż po mojej stacji - no klasyka, trudno. Wysiadam na wiosce, już 23:30 ale widzę światła na głównej drodze, co jakiś czas coś jeszcze jedzie to myślę pójdę próbować szczęścia zanim zadzwonię po taksówkę. Idę szosą w kierunku domu, świecę latarką w telefonie i macham. Do domu jakieś 5-6km, nie takie dystanse się wracało piechotą, ale to lata temu jak człowiek w formie był.

walokid 0
Mam w lapku 4gb ram wlutowanego i 4gb w wymiennej kości. Chciałbym zrobić upgrade tej kości do 8gb. Znalazłem już model i wszystkie parametry się zgadzają. CL15 DDR4-2133(1066HZ). Czy taki upgrade ma w ogóle sens? Teraz pamięci mam w trybie dual-channel i nie wiem czy po upgradzie nie zmieni mi tego na flex albo single-channel i lapek będzie chodził gorzej niż teraz.
Jak sądzicie eksperci?
#komputery #laptopy #
Jak sądzicie eksperci?
#komputery #laptopy #
źródło: ram
PobierzCzy taki upgrade przyniesie mi korzyść?
- Jasne byku 60.9% (14)
- Lepiej zbastuj mardo 39.1% (9)

-ASPIRINE
-PROFESSIONALTOOLS
-PRECIOUSPROTECTION
-THUGSTOOLS
-PANZER
-LEAVEMEALONE
...i wiele wiele innych. Doskonale wiesz do czego służą. Widzisz już ekran ładowania klikasz wczytaj grę i po paru sekundach znajdujesz się w Little Havanna otoczony zgrają jakiś kubańczyków w białych t-shirtach. Wsiadasz do pierwszego lepszego napotkanego auta, randomowo odpala się stacja Flash FM a tam w tle gra Hall & Oates - Out of Touch i udajesz się pod chawirę na środkowej wyspie. Czujesz się beztrosko, doskonale wiesz że najbliższę parę godzin spędzisz jeżdżąc od Malibu Club przez plażę Vice City po Downotown swoim mieniącym się w blasku słońca białym Infernusem, którego p--------ś Lance'owi.
#nostalgia #gta #vicecity #staregry #gimbynieznajo #feels #gownowpis
źródło: comment_1587721174bhMhh5O1Ng0VmzAJeA4MgG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Kadet20: bez cracka nie szło, kto miał wtedy oryginała, bądźmy poważni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i pamiętajmy o tym że gdy zaczyna padać deszcz i klatki spadają do 5 to szybko wpisać trzeba kody na słoneczną pogodę zanim grę wywali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1587722914zCIZR7y54ymYgET9fAg0Jy.jpg
Pobierz-niedojedzenie maczug to trzeba byc j-----m niejadkiem
-nieprzemalowanie infernusa na czerwono.
SŁABO
źródło: comment_1587728790K12hdX80mpe7OOP9TzKQ0x.jpg
Pobierzlink