Wpis z mikrobloga

@Blackpill_RAW: Teraz David Laid zapuscil brode i w wieku 22 lat jest idealnym polaczeniem pretty boya i samca alfa.Uzylem raz jego zdjec na tinderze gdzie mial 15 lat i opis "nastolatek lubiacy starsze dziewczyny".Dostal mase lajkow od kobiet 20-23 lata ktore chwalily go za twarz,wzrost oraz muskulature mimo moich chamskich odzywek( ͡° ͜ʖ ͡°).Oczywiscie w opisie bylo napisane wyraznie ze ma 15 lat i interesuja go
Johnnysinspolscyfani - @Blackpill_RAW: Teraz David Laid zapuscil brode i w wieku 22 l...

źródło: comment_1587672848izByVrjIRhTko1QAhbcNDr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW:

Hotapproach - (ang. hot- ciepło, approach- zwracać się z prośbą) - jest to przeciwieństwo coldapproachu. To zagadanie do kobiety po uprzednim dostaniu od niej oznak zainteresowanie, takich jak spojrzenie, uśmiech, bawienie się włosami.

Żałuję, że bardzo dużo okazji zmarnowałem ( ͡°
  • Odpowiedz
@dzbanzyciowy: Ja już mam sporą grzywkę. Ostatni raz strzygłem się w styczniu. Za jakieś 2 miesiące pójdę do fryzjera i sobie to ogarne profesjonalnie. Wyglądam 10 lat młodziej z grzywką, jeszcze teraz jak brodę zgoliłem.
Żałuje, że dopiero teraz na to wpadłem. Całe życie strzygłem się na 1cm przy skórze, pomimo złej linii włosów. Przed zblackpillowaniem nie miałem pojęcia jak podludzko wyglądałem, obcięty na dresa. Tylko Chady wyglądają dobrze obcięci
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: Na serio, jakie trzeba mieć iq, aby uwierzyć, że taki opis jest legitny? Jakbym robił taki eksperyment, to wszystkie wiadomości niby "na serio" traktowałbym jako troling różowych, bo po prostu nie potrafiłbym zaakceptować faktu, że ktoś może na to polecieć... ( _)
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: Pozostaje jeszcze wytłumaczenie, że to dotyczyło jakichś świeżaków w internecie. Takich co to pierwszy raz miały styczność z apką randkową. Ale nawet wtedy, to mi się w głowie nie mieści, że można łyknąć coś takiego...

• Odpowiedz
@PanDarcy: Nie wiem czy wiesz ale dla kobiet fajny charakter to nie grzeczny chlopiec w typie ministranta przeprowadzajacy twoja babcie przez pasy,tylko chory p-------l z w-------m testosteronem,oczywiscie tak jak pisalem wyzej-nie n------y seba spod budki z piwem ze wzrostem 1.70 a przystojny wysoki najlepiej z muskulatura.Goscie tacy jak ten z eksperymentu jezeli siedza w wiezieniach dostaja setki listow tygodniowo od napalonych kobiet i nie,nie sa to panowie ktorzy obrabowali we
  • Odpowiedz