Aktywne Wpisy

Mr_3nKi_ +2
Mam kilka pytań.
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to

Grooveer +20
źródło: IMG_20240322_235748
Pobierz

źródło: comment_1587521195McekWS0YcqpTwTJgNu5zSH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@darklords235: pamiętam jak za czasów premiery Diablo III grałem głównie z niemcami i ruskami. Najlepsze było to, że jak wypadł jakiś epicki loot który komuś nie pasował to od razu się go przekazywało za frajer gościowy z którym grałeś (albo na aukcję, jak nikt nie chciał). No i raz trafił się drugi polak (poza mną) grający barbem, wydropił jakąś mega kuszę, która pasowała niemcowi
źródło: comment_1587544946OABtX6rrxZQX31XQZqniWk.jpg
Pobierz@towbie: spoko gość, zresztą śmieszkował w stylu "niby człowiek wiedział a się łudził", ale fakt że kręciliśmy z niego bekę przez jakiś czas. XDD
w sumie to polacy #!$%@? niemcom/austrii w 1918 śląsk cieszyński i już wtedy mieli w planie go odbić ale byli zbyt osłabieni po I wojnie. Każdy by się #!$%@?ł. ¯\_(ツ)_/¯
@darklords235: jakis kryzys tozsamosci w narodzie chyba. Najpierw narzekali, ze Polak Polakowi Polakiem za granicą i ze od Polakow chron na borze, teraz zle ze sie lubimy. Nie dogodzisz. #!$%@? te wysrywy, badzmy ludzmi przede wszystkim