Wpis z mikrobloga

@Wierzbik: A najgorsze w naszym szkolnictwie jest to, że te "wykształcone" nauczycielki uważają się za wielkie damy i to co one nie osiągnęły w życiu i uważają się za kwiat Polski...
  • Odpowiedz
@Lotosu: nauczyciele posiadają w Polsce stanowczo zbyt wysoką pozycję społeczną

ja to wręcz zauważyłem że nauczycieli to się postrzega jako niby taką inteligencję a jak brat jest programista to dobrze zarabiający pastuch xD
  • Odpowiedz
@Wierzbik: już nie wspomnę że 3/4 tych wielkich belfrów przez wszystkie szkoły do były dzbany co to do niczego innego się nie nadawały

te kompromitacje w TVP to nie żadna wpadka, to prawdziwy obraz szkoły takiej jak ją pamiętam
  • Odpowiedz
  • 4
@Wierzbik z mojej klasie z technikum sporo ludzi, ktorzy jechali na 3ach zarabiaja powyzej sredniej krajowej, JEDEN prymus siedzi w jakims laboratorium rozwojowym i zgarnia powyzej sredniej. Najlepszy jest kumpel co w uk zalozyl firme przewozowa i ma milion funtow wlasnego majatku. Jak na zjazd absolwentow przyjechal nowa A7, ktora kupil za gotowe to mina nauczycieli bezcenna ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@rybsonk: jak mieszkasz gdzies w malej miejscowosci, gdzie 70% ludzi zarabia minimalną, to bycie nauczycielem to praca marzeń
  • Odpowiedz
gdzie za taką robotę dają 7 koła miesięcznie? Też chcę

@Grzesiek007: Jak masz swoją działalność, swoją koparkę, sporo zleceń i #!$%@? od rana do wieczora, to czasem na czysto da się tyle zarobić o ile nic się nie #!$%@? w danym miesiącu.
  • Odpowiedz
Będąc szczerym, to lubię wspominać lekcje Polskiego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)- ( ͡ ͜ʖ ͡)
Wtedy uważałem moja nauczycielkę za najgorsza sucz, ciska nas żebyśmy ogarneli te całe wertery, zbrodnie i karę, Tadka itp myślałem na #!$%@? mi to, ale jak widzę Polskie społeczeństwo to nie muszę sobie tego tłumaczyć. A nauczycielka okazała się spoko w czwartej klasie
  • Odpowiedz
@zly_wuj: no tak bo programista to jak guru, bóg, któremu należy składać chołd i całować po rękach. Jak zwykle leczycie swoje kompleksy przez atakowanie innej grupy społecznej. Na wykopie co rusz widać, że to jednak programiści są nie mniej zarozumiali niż nauczyciele
  • Odpowiedz
@Dymass: a bo mało jest takich przypadków że ten 2 uczeń kończy zawodówkę z fachem w ręku, wyjeżdża na zachód, tam zarabia gruba kasę i na zachodzie albo w swojej rodzinnej miejscowości zakłada biznes i żyje jak Pan, a piątkowy uczeń pracuje w budżetówce albo w Januszexie z jakieś gownostawki?
  • Odpowiedz