Wpis z mikrobloga

@funk: niby mam tego galaxy s plus, ale tutaj bateria 4h i umiera właśnie podczas tych czynności. no i jedyne co ma dobrego to ten gps, bo tak na co dzień to nie polecam :>
  • Odpowiedz
@karvon: Wlasnie tak nad lumia 520 myslalem dla celow czysto rozrywkowych, fanem androida nie jestem. Lecz te 500zl to wciaz za duzo jak na telefon tylko i wylacznie do endomondo :P
  • Odpowiedz
@funk: ja mam Samusunga Galaxy Gio z androidem 4.2.2, ale z oryginalnym 2.3.6 też Endomondo pysznie działa, a nawet bateria dłużej trzyma. Nowy - 400 złoty, używany w dobrym stanie - 200 złoty. I ładnie wygląda, design jakiego brakuje innym smartfonom w takiej cenie :)
  • Odpowiedz
2150 mAh ma bateria.

@TheMan: Przekonałeś mnie. Do tego jeszcze tą zapasową baterię od Nokii i jest super. Teraz mi bateria w mojej motce trzyma 3 godziny jak zapuszczę GPS, streamowanie muzyki po 3G i podkręcę procka.
  • Odpowiedz
@Migfirefox: 30 minut jazdy na endomondo bez włączania wyświetlacza po drodze to może 3-4% baterii. Pamiętam, że jak kręciłem swoje 64 km z plusów z mirko poszedłem z 33% baterii, na 3:12h, podglądając co chwilę ile jeszcze zostało to do 12% w ten czas zeszło mi.
  • Odpowiedz