Aktywne Wpisy
kochamajfony +591
Tak se przeglądam główną i mirko
W zasadzie wszystko oparte jest na nienawiści. Nienawiść do psów, do fajerwerków, do deweloperów, do Polski, Ukrainy, Rosji, lewakow, prawakow, konfederatów, p0lek, Polaków i mógłbym tak wymienić jeszcze długo
W zasadzie wszystko oparte jest na nienawiści. Nienawiść do psów, do fajerwerków, do deweloperów, do Polski, Ukrainy, Rosji, lewakow, prawakow, konfederatów, p0lek, Polaków i mógłbym tak wymienić jeszcze długo
FeniFikerr +28
#rzucaniepalenia ło chuju, ale skręca a w #pracbaza już dwie osoby chciały mnie częstować. Jednakże trzymam się postanowienia dalej i 0 szlug od północy. Masakra
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
To? xD Jakiś skrillex remix znanej piosenki i konie szarżujące na czołgi? xD
Ale i tak na zawsze w moim sercu bf bad company 2. A do tego multi vietnam z tą muzyczką. Jak teraz patrzę na to to trochę śmiesznie to wygląda, ale godziny dziennie przesiedziałem jako snajper w krzakach xD.
Quaz najcelniej ją scharakteryzował:
"Balansuje gdzieś między udawanym militarnym autentyzmem a pełną wybuchów opowiastką z filmów Michaela Bay'a"
Pamiętam jakby gra wyszła wczoraj i w 2011 robiła wrażenie graficznie, modelem zniszczeń i rozmachem. Niestety na premierę była bardzo pobugowana, zaraz po jeszcze bardziej pobugowanej becie, która z tego co pamiętam była dostępna raptem kilka
ja to wole to bo ma w nazwie warsaw XD