@zdzislawelektryk: A ja jak widzę w opisie na twitterze w opisie "kocham Polskę" to już wiem że trzeba blokować bo albo szur, albo troll, albo jedno i drugie
@Mateusz: czy profesor Ryba już nie jest wystarczająco kompetentnym multidyscyplinarnym ekspertem, czy po prostu szukają takich, którzy ogarniają nagranie i wysłanie wypowiedzi samemu? ( ͡º͜ʖ͡º)
@Mateusz: Zerknąłem na jego twittera i jaki tam jest ściek xD zupełnie mnie nie dziwi, że w nagrodę dostał kilka sekund w wiadomościach. https://twitter.com/dawidmysior/status/1250742185068240899 Na tym filmie prosi o argumenty merytoryczne w sprawie aborcji xD "potrzebują haseł i znaczka, bo nie są w stanie argumentami wybronić aborcji" xD i mówi, że podczas aborcji wypływa mózg xD nic bardziej obrzydliwego dzisiaj nie zobaczycie (no może jeszcze oprócz jego płaczu, że Senat
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
źródło: comment_1587232505vdPjBB6l3vFi1Nyra87C5F.jpg
PobierzCo prawda szacun za odwagę, ale raka ziomek masz gwarantowanego
źródło: comment_1587248684YU3MOJALBqw2vCDf2moEht.jpg
PobierzWYJDZ ZE STREFY KOMFORTU, CHODZ NA KORONKI I DROGI KRZYŻOWE, PRZYJMIJ JEZUSA DO SERCA
źródło: comment_1587251006Sf1gKYq0d8oKPz5xvHdqCu.jpg
Pobierz