Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +294
Vamyss +712
Bardzo mnie cieszy nagonka na lekarzy i mówię to jako część tego chorego systemu opieki zdrowotnej.
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
źródło: 000MZNMUVK645FN0-C323-F4
Pobierz

#polska
źródło: IMG_7793
Pobierz@Valorcrest: żebyś na bezrobociu miał zasiłek oraz ubezpieczenie zdrowotne.
@zeszyt-w-kratke: Większość bezrobotnych nie ma prawa do zasiłku, a prawo do ubezpieczenia jest zapisane w konstytucji
@Valorcrest: zatrudniają bezrobotnych jako urzędników. Więc swoją rolę spełniają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: lglgllg
Pobierz@adam-pajac: Ale typie, to nie są „inni pracownicy” tylko urzędnicy żyjący z naszych podatków, w dodatku z urzędu o bardzo wątpliwej użyteczności społecznej.
@adam-pajac: Janusza też boli, że musi utrzymywać tych nierobów i nieudaczników
@adam-pajac: taki, że mam większe ambicje i nie po to się uczyłem, żeby być pasożytem na społeczeństwie