Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mystoo: spróbuj wylogować się i wyczyścić wszystkie ciasteczka dot. allegro. Ja używam "i dont care about cookies" do fajterfoxa ;)

Inna rzecz to ublock origin + ręcznie dodany filtr reklam allegro - ale ten będzie czyścił absolutnie wszystkie reklamy włącznie z tymi na głównej
  • Odpowiedz
@Dibhala: ale usunięcie ciasteczek sprawi, że tych reklam nie będzie też u mojego starego na kompie? on ma swój komputer na którym używa tego samego konta :/
  • Odpowiedz
@Dibhala: na moim kompie te rekomendacje mi nie przeszkadzają, ale gorzej jak mój stary zobaczy je u siebie, bo od razu będzie wiedział czyja to sprawka
  • Odpowiedz
@Mystoo: w takim wypadku zaloguj się ponownie na koncie starego i zacznij przeglądać dział wędkarski dopóki się od tego nie orzygasz (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@Dibhala: właśnie teraz przeglądam różne, randomowe działy, żeby oszukać algorytm allegro, ale z autopsji wiem, że w rekomendacjach mogą wyświetlić się aukcje nawet wiele miesięcy po ich przeglądaniu ()
  • Odpowiedz
@KrojonyAnanas: @Mystoo: nie, nie z---------ć po wszystkich aukcjach jak leci!
Klikać przez 1 tematyczny dzial aż do porzygania.
Tylko nie o kulkach analnych czy skórzanych przebraniach gejowskich.
A może to jest pomysł, żeby się stary zmitygował co odpieprza po godzinach? xD
  • Odpowiedz
@Mystoo: zmień hasło, jak coś to będzie że ktoś włamał się na konto, a po odzyskaniu hasła przez maila będzie że to hakerzy oglądali sztuczne cipy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz