Aktywne Wpisy
Nurbon +401
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Jakieś rady na zasadzie:
-nie bierz ślubu zbyt wcześnie (albo może zbyt późno)
-często szukaj i zmieniaj prace (albo może na odwrót?)
Kompletna dowolność w takich przemyśleniach.
Mam 23 lata i ciekawi mnie co macie do powiedzenia :)
#doroslosc #feels #milosc #praca
Komentarz usunięty przez autora
nie bierz ślubu, w ogóle. Dla faceta w obecnych czasach nic nie daje. Jak kobieta będzie Ciebie kochać i chcieć z Tobą być, to będzie żyła z Tobą choćby na kocią łapę. Jeżeli nie będzie zaś chciała, to ślub przed niczym nie ratuje. Może się z Tobą rozwieźć i jesteś zobowiązany łożyć na kobietę, z którą nie jesteś.
- nie warto walczyć o związek i dawać szansę
- otaczaj się ludźmi pozytywnymi
- nie przejmuj się co ludzie powiedzą i żyj po swojemu
- to żaden wstyd nosić czapkę
- korzystaj z okazji, ryzykuj