Aktywne Wpisy
m4jkel +102
Czemu jak Włoch albo Francuz wypija codziennie po 2 lampki wina to jest spoko i to element jego kultury, a jak Polak napije się piwa to już ble i alkoholizm?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
kropla_bez_kitu_benc +454
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
Jakieś rady na zasadzie:
-nie bierz ślubu zbyt wcześnie (albo może zbyt późno)
-często szukaj i zmieniaj prace (albo może na odwrót?)
Kompletna dowolność w takich przemyśleniach.
Mam 23 lata i ciekawi mnie co macie do powiedzenia :)
#doroslosc #feels #milosc #praca
Komentarz usunięty przez autora
A jak sie jest skalibrowanym socjalnie i doswiadczonym to zagrywki zdarzaja sie naturalnie jak kazdemu.
1. Podróżuj.
Work and travel, autostop, erazmus. Żałuje ze zabrakło mi odwagi na wszystko z powyższych. Teraz z stabilna praca, zona i dziecko nie pozwala a rzuciłbym to wszystko żeby zabrać plecak i ruszyć gdzieś przed siebie.
2.
- Uprawiaj sport, regularnie. znajdź jakąś dyscyplinę, z której czerpiesz przyjemność. Wyjdzie Ci to wyłącznie na zdrowie.
- Zwracaj uwagę na to co jesz, szkoda katować organizm gównem jak fast foody itp., jedz mniej mięsa albo w ogóle z niego zrezygnuj.
- Jeśli chcesz zbudować dobrą i nietoksyczną relację z płcią przeciwną to nie bądź zaślepiony, kiedy widzisz jakieś czerwone flagi. Nie daj się omamić dupą i cyckami. Naprawdę
Komentarz usunięty przez moderatora