Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +8
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo #tinder
Nie myślą że ten facet to szmata i dawał doopy gdzie popadnie, a teraz żeruje na +500, wiec niech gnije w samotności bo jego wartość spadła do zera, żadna normalna kobieta przecież nie będzie wychowywać bachorów cudzej baby. Mężczyźni też mu biją brawo.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@minijack: To fakt. Opcja z dzieckiem jest dobra dla kogoś kto nie chce własnych dzieci i jest w stanie z tym żyć. Dla kogoś kto chce własne to raczej ciężki orzech do zgryzienia i nie powinno się tego
Komentarz usunięty przez autora
@zofialidia: dzieci u partnera to jest bardzo duża odpowiedzialność. Nie każdy chce ją ponosić, ale przecież są też tacy, którzy nie mają z tym problemu, pewnie są też tacy, dla których to jest plus, bo np. chcą mieć dzieci, a nie mogą mieć swoich. Ludzie skreślają innych za dużo bardziej prozaiczne rzeczy.