Wpis z mikrobloga

@pamposz: kobiety łaskawie patrza na samotnych ojców. Myśla sobie, jaki on biedny, jaki dzielny, czym on sobie zasłużył że trafił na taką podłą zdzirę która ich zostawiła?
Nie myślą że ten facet to szmata i dawał doopy gdzie popadnie, a teraz żeruje na +500, wiec niech gnije w samotności bo jego wartość spadła do zera, żadna normalna kobieta przecież nie będzie wychowywać bachorów cudzej baby. Mężczyźni też mu biją brawo.
  • Odpowiedz
@arinkao: Może wynika to z tego, że jednak matka ma większe prawo do dziecka i taki ojciec z dzieckiem kojarzy się bardziej z podłą zdzirą która go zostawiła lub z tym, że facet wywalczył w sądzie opiekę nad dzieciakiem.
  • Odpowiedz
Myślę, że autora wpisu drażni nie tyle fakt, że ta babka ma dzieciaka, tylko kłamstwo lub strategiczne ukrywanie tej informacji. Także poniekąd rozumiem frustrację OP'a, który poczuł się oszukany. Zmarnowała jego czas.

@minijack: To fakt. Opcja z dzieckiem jest dobra dla kogoś kto nie chce własnych dzieci i jest w stanie z tym żyć. Dla kogoś kto chce własne to raczej ciężki orzech do zgryzienia i nie powinno się tego
  • Odpowiedz
@anothereason: @ZembataSekwoja: raz ostatni przed czarnolisto to wam wyjaśnię bo nie używacie tego co macie na szyi do niczego innego niż noszenia czapki najwyrwaźniej: nie toleruję osobistych wycieczek pod moim adresem tutaj bo mnie nie znacie i mam takie prawo. Na ten moment wy sobie podbudowujecie ego próbując mnie wsadzić w jakieś ramy incela itp głupot. Poskrolujcie sobie mój profil i się zdziwicie ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@MolibdenowyTadeusz: Aż mi się przypomniała laska z jednej imprezy, jak dała d--y takiemu patusowi, za nic w świecie nie pamiętała że to z nim zrobiła, dowiedziała się po plotkach jakie krążyły i po malinkach w jednoznacznych miejscach. Po tym wszystkim zaczęła się za nim uganiać i z nim chodzić, żeby nie było p---------a że daje na prawo i lewo xD
  • Odpowiedz
kurcze ale troche to przykre, ze od razu sie przekresla takie znajomosci.

@zofialidia: dzieci u partnera to jest bardzo duża odpowiedzialność. Nie każdy chce ją ponosić, ale przecież są też tacy, którzy nie mają z tym problemu, pewnie są też tacy, dla których to jest plus, bo np. chcą mieć dzieci, a nie mogą mieć swoich. Ludzie skreślają innych za dużo bardziej prozaiczne rzeczy.
  • Odpowiedz
@MolibdenowyTadeusz: Ohui, chwalić się że syn ojca nie poznał, to w 80% przypadków świadczy o tym że się sama puściła, więc mogłaby zachować godność i skończyć tę rozmowę, skoro koleś jej napisał że nie szuka samotnej matki. No ale co ja tam wiem.
  • Odpowiedz