Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grekuu: powiedzenie "nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki" jest źle interpretowane przez 99 procent ludzi, w nim nie chodzi o to żeby nie zrobić czegoś drugi raz, tylko chodzi o to że rzeka do której wchodzimy za drugim razem nie jest juz tą co wcześniej, ponieważ nieustannie płynie, a więc do przysłowie powinniśmy interpretować właściwie w drugą stronę i nie używać go w zabarwieniu pejoratywnym, dziękuję za
  • Odpowiedz
Teraz jes lepiej, ale gdy wejdziecie w związek, znowu noże być tak jak było xd

@Reaamu: Też tak myślę, ale radzę spróbować. Świat się nie zawali przecież, a po latach nie będziesz sobie pluł w brodę, że nie spróbowałeś, bo posłuchałeś wykopków XD
  • Odpowiedz
@grekuu: Bo tak bywa. Znam osoby, które po zakończeniu związku zaczęły się dogadywac lepiej niż kiedykolwiek. Z jakieś powodu się w końcu rozstaliście. A po takim powrocie ludzie wracali do starych nawyków
  • Odpowiedz
@grekuu: jeśli chcecie coś budować od nowa to jak najbardziej jest to możliwe, tylko aby się udało, musielibyście rozwiązać problemy, które wcześniej spowodowały rozstaniem. Jeśli je ogarniecie, to jest szansa na sukces.

Długo jesteście już oddzielnie?
  • Odpowiedz
@blond_lok: nie z miesiąc... xD ogólnie problemów jakiś takich które to rozeyabły nie było xD, wiedziałem że ma chumorki i lubi mnie denerwować , no i pewnego razu dałem się sprowokować i to przez jakieś głupie pisanie i poszło , wszystkim mówi że to nie moja wina , alee no nawet sama przyznała ostatnio że jak bym się nie dał sprowokować tego co napisałem to bylibyśmy dalej razem , co
  • Odpowiedz
@Dante_alighieri: nie ma czego ciągnąć bo się skończyło , jedynie znowu można coś zacząć :) ale w sumie nie teraz ,i nie wiem czy w tym roku :D fajnie mi się z nią spędza po za pracą czas gada itd , chodź wiadomo że pocałował bym ją ale coś mnie blokuje jednak xD
  • Odpowiedz