Aktywne Wpisy
1-1-1-1 +65
Jak już wcześniej pisałem, nikt tak dobrze nie zrobi z młodych chłopaczków pilowców jak polki, które dają dobre rady związkowe xDD I jeszcze te komentarze lajkowane w tysiącach xDDD
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
PIAN--A_A--KTYWNA +279
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Zamieszkaliśmy razem jakieś pół roku temu. Na początku sielanka, a później coraz gorzej. Kiedy się staram, nie docenia tego. Jak przestaję robić cokolwiek - ma pretekst do kłótni. Nie pamiętam kiedy ostatnio był tydzień, żeby było normalnie. Cały czas coś nie tak. Albo niewyspana, albo zła przez pracę, albo coś ją boli, albo coś nie pasuje, a czasem po prostu nie chce rozmawiać i chyba sama nie wie co jej nie pasuje. Wysryw #gorzkiezale, bo nawet nie mam komu się wygadać.
Mimo wszystko Mireczki, Wesołych Świąt Wam życzę!
#zalesie #feels #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@funny_bunny: dlaczego?
@s__n: spakuj i wystaw za drzwi. Toksyczna osoba.
Komentarz usunięty przez autora
@funny_bunny: mówi mi jeszcze, kotu( ͡° ͜ʖ ͡°)
@s__n: jeszcze chcę to uściślić: perspektywa życia pary na JEDNEJ emeryturze.
Ponadto ciocia jest tak zalienowana, że nigdzie razem nie wychodzą od dłuższego czasu, a do tego nie zapraszają nikogo do swojego mieszkania od lat.
Wujek mi mówił, że jego koledzy z pracy myśleli, że jest rozwodnikiem od lat, bo co jakaś impreza firmowa, czy impreza u kogoś w mieszkaniu, albo grill u kogoś, to przychodzi sam, ale nikt nie pytał, bo to nie
Komentarz usunięty przez autora