Aktywne Wpisy

Czerwony_jak_WIG20 +111

#zmora #sen #paralizsenny #zalesie #horror
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla
TLDR: opisuję gnębiącą mnie dzisiejszej nocy ZMORĘ(paraliż przysenny), przepraszam za ewentualne błędy, piszę na szybko.
Kto nigdy nie miał całonocnej/wielonocnej "zmory" w wydaniu "pętla"(wyjątkowo złośliwa odmiana zmory), ten ma ogromne szczęście. Opisuję na gorąco by powstrzymać się przed snem. Mam już dość, a to dopiero godzina trzecia w nocy(pierwszej nocy, często bywa to wielonocne doświadczenie). Niżej opisuję w punktach proces tej męczarni, a wcześniej kilka wyjaśnień:
Pętla

#bekazpisu #koronawirus
@malani: Kolejni debile i ta równość wobec prawa, nigdy jej nie było - immunitet? Mówi to wam coś? Gimnazjaliści dorwali się do tekstu konstytucji i wertują słowo w słowo.
@DizzyEgg: Immunitet mówi to coś Panu? Za Peło też było, gdzie ta równość? Poseł #!$%@? 120km/h i nawet mandatu nie dostanie
@Wuxian: Immunitet, mogą co chcą
@rkowal1980: Cooo? xD Czy Ty ogarniasz w ogóle po co istnieje immunitet?
Tak przy okazji tylko (aż dziw że muszę to tłumaczyć) immunitet chroni przed konsekwencjami wykroczeń/przestępstw, a nie jest zezwoleniem na nie.
To jest tak jakbyś powiedział, że jeżeli jest posłem to może robić co chcę (np kraść) bo ma do tego prawo - nie nie ma prawa, po prostu nie ma odpowiedzialności karnej.
@malani: ale tak jest¯\_(ツ)_/¯ żadna opcja polityczna tego nie zmieni
Jakby ktoś chciał, limit znaków wyliczony pod ePUAP.
Dane adresata
KOMENDA REJONOWA POLICJI WARSZAWA I (00-544 WARSZAWA (MIASTO), WOJ. MAZOWIECKIE)
ZAWIADOMIENIE
o możliwości popełnienia wykroczenia
Uprzejmie zawiadamiam, że w dniu 10 kwietnia 2020 roku na placu J. Piłsudskiego, w okolicach
Poslowie, prezydenci, premierzy, ministrowie pełnią funkcję publiczną, służbową, więc oddając hołd jako przedstawiciele państwa Polskiego są poniekąd w pracy. Czy tego chcemy czy nie, wg. Rozporządzenia jeżeli udowodnimy, że jesteśmy w pracy to rozporządzenie się nas nie tyczy. Choć jeżeli chodzi o odległości to
@rkowal1980: Widzę ze nie czaisz. Immunitet musi istnieć ale to, że mają immunitet nie zmienia faktu że popełniają wykroczenie / przestępstwo. Lol. Kolejni debile...
@malani: Czyli zgłaszajmy, angażujmy służby, a pod koniec: umorzone bo immunitet - pamiętaj smrodzie nie wolno tobie tego co wojewodzie. O tym mówię, po co ta szopka ze zgłaszaniem, jak wiadomo że nie poniosą kary? Mają sejm, mają prezydenta, nawet jak któryś by zastrzelił kogoś, to prezydent ma prawo łaski, a z poparciem sejmu nic nie da się zrobić
@malani: Lepiej głosować( ͡° ͜ʖ ͡°) Można pokrzyczeć, ale masowe zgłaszanie?
@malani: Tu się zgadzam, PIS mi to dobitnie wyjaśnił, gdyby nie to, to pewnie cała opozycja by siedziała
@malani: No i o to chodzi, a nie o zalewanie zgłoszeniami które i tak będą odrzucone
Komentarz usunięty przez moderatora