@JohnFairPlay: ja nie potrafie tym ustrzelić swiftów czy innych g91 zwinnych gówien, więc nawet go nie wymaksowałem, to dodatkowo każdy jest ode mnei szybszy xD
@MatPL1122: generalnie taktyka gry migiem 15 i 17 jest bajecznie prosta chowasz się wysoko w chmurach i z maksymalną prędkością uderzasz na niespodziewające się Ciebie cele najgorsze co można zrobić to kręcić się z innymi myśliwcami
najgorsze co można zrobić to kręcić się z innymi myśliwcami
Nie do końca się zgodzę. Wprawdzie dużo myśliwców ma mniej usztywniające się lotki i ster kierunku przy wysokich prędkościach, ale za to w MIGu ster wysokości działa znakomicie w każdych warunkach, więc czasami warto jest się pokręcić
@JohnFairPlay: przy 700 plus sztywnieją stery i gość po prostu robi łatwy zwód bo nawet spadając na niego do tyłu z góry widzi mnie z 5 km, też nie lubię 15 ;C
#warthunder
@MatPL1122: generalnie taktyka gry migiem 15 i 17 jest bajecznie prosta
chowasz się wysoko w chmurach i z maksymalną prędkością uderzasz na niespodziewające się Ciebie cele
najgorsze co można zrobić to kręcić się z innymi myśliwcami
Nie do końca się zgodzę. Wprawdzie dużo myśliwców ma mniej usztywniające się lotki i ster kierunku przy wysokich prędkościach, ale za to w MIGu ster wysokości działa znakomicie w każdych warunkach, więc czasami warto jest się pokręcić