Aktywne Wpisy

MonazoPL +141
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
hotshops_pl +781
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz

Pytanie mam - czemu BitLocker blokuje laptopa? Zdarzyło się takie coś i zleciała z godzina zanim się połapaliśmy jak to naprawić. Czy to konto Microsoft generuje ten problem? Czyli jakby wylogować się z tego konta to nie będzie problemu? Widziałem że można to wyłączyć ale w sumie jest już klucz to chyba dobrze?
źródło: comment_1586162523R8VZaokc0nyRjjtrY6qzIh.jpg
Pobierz@NaczelnyOrgan: dokładnie - jak już go mamy to jest spoko, zawsze to ochrona przed obcymi pendrajwami przy próbie shakowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Laptop mam od 3 dni i 2 razy już to rozwiązanie dało o sobie znać. Przez klikanaście minut laptop nie reagował na kliknięcie włącznika, migała tylko dioda.
Wyskoczył ten komunikat, chciałem wpisać hasło z tej strony MS i po chwili laptop się wyłączył. I tak było w obu przypadkach.