Aktywne Wpisy
![fanmarcinamillera](https://wykop.pl/cdn/c0834752/a2e0aa75f81325beebb23388316e8630008e9bfcf73bb792694fa7e3ff9eb54d,q60.jpg)
Brawo katolicy, przez wasze zabobony postęp został zatrzymany na 1000 lat. Lepiej trzeba było szukać czarownic i wymyślać coraz to nowsze metody tortur zamiast wziąć się za naukę #chrzescijanstwo #historia
![fanmarcinamillera - Brawo katolicy, przez wasze zabobony postęp został zatrzymany na ...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/d0cf7868ec48df96c8ea1f9ed81ae2286c6607e413de1900cfa503c91225f08c,w150.jpg?author=fanmarcinamillera&auth=d9f3f5b6586092d97da60fcfc7782131)
źródło: IMG_1490
Pobierz![mirko_anonim](https://wykop.pl/cdn/c0834752/321ea7dc2985c2bfbf21a6b5598af7c3220625c6954fbbc0a440b525befed626,q60.png)
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Sorry, ale nikt mi nie wmówi, że programiści to elity, bez względu na to nawet ile by nie zarabiali. Prawdziwe elity to ludzie którzy mają wysoki poziom stabilności, nie boją się że wyjdzie nowy bot od AI i zabierze połowę ich pracy. Nie muszą sie dokształcać cały czas bo co 3 lata technologia zmienia się o 180 stopni. Nie mają miliarda pytań i rozmów rekrutacyjnych.
Lekarz, stomatolog, adwokat
Sorry, ale nikt mi nie wmówi, że programiści to elity, bez względu na to nawet ile by nie zarabiali. Prawdziwe elity to ludzie którzy mają wysoki poziom stabilności, nie boją się że wyjdzie nowy bot od AI i zabierze połowę ich pracy. Nie muszą sie dokształcać cały czas bo co 3 lata technologia zmienia się o 180 stopni. Nie mają miliarda pytań i rozmów rekrutacyjnych.
Lekarz, stomatolog, adwokat
Do moda: zgodnie z zaleceniami dodaje bez obrazka.
Wielokrotnie przewijał się tutaj temat inicjacji seksualnej z prostytutką, więc i ja dorzucę swoje trzy grosze. Jeżeli jesteś chorobliwie nieśmiały to nie czekaj na "tę jedyną" tylko działaj, bo bez odpowiedniej pewności siebie kolejne okazje na związek będą Cię omijać szerokim łukiem. Ja swój pierwszy raz przeżyłem z prostytutką i nie żałuję, bo zyskałem dużo pewności siebie i nabrałem odwagi w stosunku do dziewczyn. "Mityczny" s--s został odarty z tajemnicy i okazał się zwykłą czynnością z którą każdy da sobie radę. Pozwoliło mi to nawiązywać normalne relacje z dziewczynami bo obawa, że nie podołam w łóżku zniknęła i s--s przestał być czymś nieznanym. Również obcowanie z kobietami pozwoliło mi oswoić się z ich cielesnością. Gdybym nie odważył się na te kroki, to dzisiaj byłbym prawiczkiem bez szans u kobiet. Miejcie świadomość, że żaden cud się nie wydarzy i jak wstyd przed kontaktem z dziewczyną was paraliżuje to żadna się Wami nie zainteresuje, a jak już, to i tak uciekniecie w swoje s----------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #roksa #stulejacontent #s--s
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
A jeśli już mowa o prostytutkach to pierwszy raz za kasę może jedynie pogorszyć sprawę i osoby, które zdecydowały się na taki krok, prędzej czy później niemal zawsze żałują.
@Przegrywinho69: 100% się zgadzam.
@kamil150794: To też jest bzdura. W liceum/technikum znałem pełno
@LetticeDeVries: oczywiście, że dało - przestałem być prawikiem i ogarnąłem, że s--s to nie jest jakieś wielkie coś, tylko po prostu przyjemna rzecz, ale nic poza tym.
@wyjzprz2: Nosz kurde. Jak idziesz do dziwki, która rozkłada nogi, ruchasz i wychodzisz, to co się dziwisz, że s--s to prosta, zwykła sprawa i rozczarowuje xD
Przyjemność z seksu to wzajemne pożądanie, spojrzenia, pocałunki, czułość, wzajemny dotyk, chęć dawania przyjemności drugiej osobie (wzajemna), przytulanie, gra wstępna, przytulenie już po seksie. D----a ci
A jak traktujesz kobiety, jeśli nie przedmiotowo? Czy może masz na myśli, że wszyscy ludzie są interesowni? Z tym wnioskiem mogę się zgodzić, natomiast w twoich komentarzach
A Ty dawałeś oznaki
Przyczyny niepowodzeń? Moje wysokie wymagania + mój "sztywny" i logiczny charakter, introwertyzm, racjonalizm zamiast emocji, ewentualnie wzrost i sylwetka (chuda).
@LetticeDeVries: nie uważam też żeby był powodem do wstydu - temat jak temat ¯\_(ツ)_/¯.
@Reflexiej123: Co w takim razie robiłeś na studiach pierwszego stopnia? Sam byłem prawiczkiem mając te 18/19 lat w momencie kończenia liceum, ale już na początku studiów się mocno rozkręciłem mimo, że sam jestem mocnym introwertykiem. I serio to nie jest nic trudnego doprowadzić do związku, czy też seksu bez zobowiązań na studiach - powiedziałbym wręcz, że
Co robiłem? Chodziłem na imprezy, do pubów, byłem zapraszany na domówki, rozmawiałem z dziewczynami, czasem się umawiałem, podróżowałem, udzielałem się w kołach i stowarzyszeniach, spotykałem się z ludźmi. Standard. Co niby innego miałem robić? Rozkręcony towarzysko tak jak nigy przedtem!
"Nie jest trudno doprowadzić do związku lub seksu na studiach" - xDDD Pieprzenie. Jest k------o
Smutne jest to, że w wieku 18 lat już się skreśliłeś na polu damsko-męskim, uważając że inaczej nie zaruchasz. Co jest złego w pójściu do prostytutki? No nie wiem, mnie odrzuca ta mechaniczność i traktowanie seksu jako usługi, za którą trzeba płacić. Moralnie to też wątpliwe, bo nie każda z tych
@LetticeDeVries: wiesz, wymagania kobiety mają jakie mają i nie można winić kogoś za to, że podobają mu się atrakcyjne osoby. Ale też nie uważam, że z tego powodu to ja miałbym nie mieć możliwości seksu z atrakcyjną kobietą ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@TestoDepot: ale s--s z prostytutką, nawet atrakcyjną, to jakby z lalką bez emocji. A na dodatek
@LetticeDeVries: no nie całkiem jak z lalką, żywy człowiek to jednak żywy człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ja rozumiem, że są ludzie, dla których cała ta otoczka przy seksie jest bardzo ważna albo czasem ważniejsza niż sam s--s, ale ja do nich po prostu nie należę. Poza
A jeżeli tak i próbowałeś działać w tym aspekcie, ale nic nie wychodziło, to musisz być mocno aseksualny z wyglądu, albo ze "sposobu bycia" - innej opcji nie widzę.
S--s na studiach(w przeciwieństwie do liceum, gdzie bardzo niewielu facetów uprawia go regularnie - przynajmniej w mojej opinii) to norma już
@TestoDepot: ależ ty masz silną psychikę xD jak możesz wiedzieć, że dla ciebie nie potrzebna jest ta "otoczka", jeżeli nigdy tego nie próbowałeś?
No to cieszę się, że mało która jest przymuszana i że tak dużo zarabiają. I tak nie
S--s bez zobowiązań nie jest normą, ale patologią. Która się pojawia bardzo rzadko. Przynajmniej w moim środowisku.
@LetticeDeVries: Całkiem fajne rzeczy piszesz. "To po prostu nie
@LetticeDeVries: heheszki