Aktywne Wpisy
![ProwojMiliten](https://wykop.pl/cdn/c3397992/ProwojMiliten_BUVWxHZJpU,q60.jpg)
ProwojMiliten +345
![ProwojMiliten - Kingdom Come: Deliverance II w 2024
#kingdomcomedeliverance #gry](https://wykop.pl/cdn/c3201142/11a76811e0167b68d2f83a6f1dc5c9f52cd6854d1a248874348304f17b3682d1,w150h100.jpg?author=ProwojMiliten&auth=0ecb77dce6a042d51a78ee89ceb6e3e3)
![Krupier](https://wykop.pl/cdn/c0834752/1c4d0c4a77759480d62d0a354962ad400a57dc2ad7f90d75277e8b04ca72501f,q60.png)
Krupier +235
Jestem już w tym wieku, że bardziej niż gadżety i ciuchy cieszy mnie kupno taczki. XD
Wjechał bolid na działeczkę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny #czujedobrzeczlowiek
Wjechał bolid na działeczkę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny #czujedobrzeczlowiek
![Krupier - Jestem już w tym wieku, że bardziej niż gadżety i ciuchy cieszy mnie kupno ...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/b2478502d37e909e566383916fb13db1afeb0978bf98fb471c7348cb8fef82b8,w150.jpg)
źródło: temp_file6160059313010211233
Pobierz
Do moda: zgodnie z zaleceniami dodaje bez obrazka.
Wielokrotnie przewijał się tutaj temat inicjacji seksualnej z prostytutką, więc i ja dorzucę swoje trzy grosze. Jeżeli jesteś chorobliwie nieśmiały to nie czekaj na "tę jedyną" tylko działaj, bo bez odpowiedniej pewności siebie kolejne okazje na związek będą Cię omijać szerokim łukiem. Ja swój pierwszy raz przeżyłem z prostytutką i nie żałuję, bo zyskałem dużo pewności siebie i nabrałem odwagi w stosunku do dziewczyn. "Mityczny" seks został odarty z tajemnicy i okazał się zwykłą czynnością z którą każdy da sobie radę. Pozwoliło mi to nawiązywać normalne relacje z dziewczynami bo obawa, że nie podołam w łóżku zniknęła i seks przestał być czymś nieznanym. Również obcowanie z kobietami pozwoliło mi oswoić się z ich cielesnością. Gdybym nie odważył się na te kroki, to dzisiaj byłbym prawiczkiem bez szans u kobiet. Miejcie świadomość, że żaden cud się nie wydarzy i jak wstyd przed kontaktem z dziewczyną was paraliżuje to żadna się Wami nie zainteresuje, a jak już, to i tak uciekniecie w swoje #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #roksa #stulejacontent #seks
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
A relacje w stylu ONS, czy też FwB to obecnie,
@Nudziarz-Spokojny: @Japonski_Naukowiec: @343233240: @Obornik_Amerykanski : no hejka pogromcy AntyPrzegryw co u was słychać? My możemy pochwalić się ustrzeleniem @przegryw_z_00
Zaakceptował: LeVentLeCri
Poza tym nie sugeruj się tym co mówią ci znajome, bo one jedno
Zaakceptował: Precypitat
Skłaniałbym się ku silnemu mechanizmowi wyparcia.
@TestoDepot: skoro nie znasz innego rodzaju spełnienia, to oczywiście, że ci się podobają te wizyty. I jak sam mówisz, uważasz, że nie masz szans na seks w związku, więc wmawiasz sobie, że jest to jedyne wyjście.
Myślę, że różnica jest, i to zdecydowana. Dlaczego nie widzi ci się seks z koleżankami? Nie są dość atrakcyjne? Czy po prostu wygodniej zapłacić i mieć to na zawołanie, niż
@LetticeDeVries: Czy ciężko ci zrozumieć, że niektórym nie dane jest zamoczyć za darmo nieważne ile szajsu odwalisz? Ja mam wygląd poniżej przeciętnej połączony z osobowością schizoidalną, gdyby nie prostytucja byłbym wręcz skazany na śmierć w celibacie
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@kamil150794: dla jednego te słynne emocje są ważne, dla drugiego to #!$%@?. Diva z wyższej półki > szara myszka i nie ma z tym co handlować. To tak jakbyś się spierał, że passat B5 to lepszej klasy auto niż CLS ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@LetticeDeVries: ale
No nawet bym ci uwierzyła, że nie potrzebujesz tych cyrków i czułości. Pod warunkiem, że miałbyś porównanie.
To jesteś konformistą i tyle. W takim razie nie dopowiadaj do tego wielkiej ideologii, tylko postaw sprawę jasno - tak jest łatwiej, wygodniej i nie masz większych wymagań, niż
@LetticeDeVries: ani rynkowo, ani obiektywnie nie będzie to fura tej klasy. Może jakoś tam sentymentalnie i subiektywnie jedynie, ale sentyment jedno, rzeczywistość i obiektywizm drugie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@LetticeDeVries: w sumie do
No, ale masz na to jakieś badania, czy z dupy. To ja powiem, że beciakowanie to margines.
I tak, charakter jest ważny. Pasje mniej, bo i tak mało kto ma oryginalne. A atrakcyjność jest drugorzędna, bo to jedynie rzecz, która może przyciągnąć na początku. Ale zostaje się z kimś lub rozstaje właśnie przez osobowość, a nie wygląd.
Naprawdę nie wiem, dlaczego uważasz, że normalne, pracujące kobiety miałyby patrzeć na hajs... Też
Ja nawet nie widziałem nigdy całujących się ludzi mimo dziesiątek różnego rodzaju imprez, a ty mi piszesz, że po imprezie jakieś ONSy się działy i że to normalne xD Nie. Ludzie przychodzą na imprezę i sobie tańczą i rozmawiają. To
@LetticeDeVries: jeśli wyglądu nie ma, to rzecz w tym, że właśnie się nikogo nie przyciagnie. Nawet nie będzie jak zaprezentować tego waszego ultra ważnego charakteru. Poza tym charakter to jedno, ale żeby były seksy to musi być podniecenie, a nie powiesz mi, że tutaj wygląd
Nie za bardzo udzielam się już na wykopie, ale prowadzicie ciekawą dyskusję to się wyjątkowo włączę (dopóki mi się nie znudzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)) jako diver z jakimś doświadczeniem zarówno w divingu z dodatkowym levelem wtajemniczenia jak i w związkach.
Kwestia tego czy divy są zmuszane lub czy sprawia im to przyjemność. Zmuszane są bardzo rzadko, to nie jest wcale tak dochodowy biznes
Jeśli więc ktoś chodzi na divy, żeby uniknąc pajacerki to robi dobrze. W końcu jakaś kobieta nie uzyska niezasłużonej korzyści w postaci