Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Do moda: zgodnie z zaleceniami dodaje bez obrazka.

Wielokrotnie przewijał się tutaj temat inicjacji seksualnej z prostytutką, więc i ja dorzucę swoje trzy grosze. Jeżeli jesteś chorobliwie nieśmiały to nie czekaj na "tę jedyną" tylko działaj, bo bez odpowiedniej pewności siebie kolejne okazje na związek będą Cię omijać szerokim łukiem. Ja swój pierwszy raz przeżyłem z prostytutką i nie żałuję, bo zyskałem dużo pewności siebie i nabrałem odwagi w stosunku do dziewczyn. "Mityczny" s--s został odarty z tajemnicy i okazał się zwykłą czynnością z którą każdy da sobie radę. Pozwoliło mi to nawiązywać normalne relacje z dziewczynami bo obawa, że nie podołam w łóżku zniknęła i s--s przestał być czymś nieznanym. Również obcowanie z kobietami pozwoliło mi oswoić się z ich cielesnością. Gdybym nie odważył się na te kroki, to dzisiaj byłbym prawiczkiem bez szans u kobiet. Miejcie świadomość, że żaden cud się nie wydarzy i jak wstyd przed kontaktem z dziewczyną was paraliżuje to żadna się Wami nie zainteresuje, a jak już, to i tak uciekniecie w swoje s----------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #roksa #stulejacontent #s--s

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: średnio mnie bawi dyskutowanie z anonami. I szczerze po stwierdzeniu, że psychiatrzy zalecają chodzenie na dziwki mężczyznom z problemami, to już dalej nie czytałam xD a o ocenę mojej urody nie prosiłam, sama wiem, na ile się mogę cenić.

@TestoDepot: ale ludzie mają różne gusta i do różnych osób ich ciągnie. Nie zawsze chodzi o jakieś obiektywne piękno, tylko o to, co się komu podoba. I zdradzę
  • Odpowiedz
do oceniania dziwkarzy niżej niż standardowych chadów-ruchaczy.

@LetticeDeVries: owszem, ale to po prostu podwójne standardy. I to s--s bez zobowiązań i to.
I tak wszystko się rozbija nie o to, że chodzę na divy tylko o to, że nie jestem chadem-ruchaczem ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@TestoDepot: jak dla mnie to możesz być i Ryanem Goslingiem, a rozbija się i tak o to, że idziesz na łatwiznę. Bycie chadem wymaga jednak pewnych umiejętności i odrobiny wysiłku, i to szanuję ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chodzenie na dziwki to nie s--s bez zobowiązań, bo zobowiązaniem są pieniądze ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@LetticeDeVries: jakich umiejętności? Posiadania przystojnej twarzy? Wysiłek jaki chad wkłada w uzyskanie ruchania jest w jego przypadku z reguły minimalny (bo jest chadem).
Idę na łatwiznę, ale mam do wyboru albo łatwizna albo celibat, a nie zamierzam sobie czegokolwiek odmawiać ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@TestoDepot: chcesz powiedzieć, że znasz chada, któremu laski same pakują się do łóżka? A on nawet palcem nie musi skinąć? xD no bardzo wątpię, ale nawet minimalny wysiłek jest bardziej godny podziwu niż żaden.

To sobie nie odmawiaj, przecież ja ci nic nie zarzucam, tylko stwierdzam fakt ;)

@Jerry664: hahah, niczego tu nie traktuję emocjonalnie, raczej rozrywkowo :D lubię glutowate żelki, czy to oznacza, że będę lubić też
  • Odpowiedz
no bardzo wątpię, ale nawet minimalny wysiłek jest bardziej godny podziwu niż żaden.

@LetticeDeVries: laski dla przykładu raczej żadnego wysiłku nie ponoszą żeby uzyskać hehe ruchańsko i co teras ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
Poza tym nie wiem skąd ci się bierze rozkmina w postaci wartościowania seksu, że jak było mi trudniej do niego doprowadzić to to jest godne podziwu XD.
  • Odpowiedz
**opioalph_a**: @LetticeDeVries:
Nie mam już konta i w ciągu półtora roku wypowiedziałem się bodajże 2 razy na anonimowych, mam zakładać konto i przechodzić tę durną weryfikację telefoniczną specjalnie dla ciebie, albo po to, żeby coś nabazgrać co kilka miesięcy? Dalej oczywiście, że przeczytałaś bo odniosłaś się do tego co napisałem na końcu xD
Tak, psychiatrzy zdają sobie sprawę z tego, że długoletnie prawictwo lub dłuższa przerwa od stosunków jest szkodliwa dla
  • Odpowiedz
@TestoDepot ponadto latwiej ma chad niz my. Chad by miec s--s musi sciagnac tindera lub pojsc do klubu. My natomiast te kilka stów musimy zarobic co jest wiekszym i bardziej czasochłonnym wysiłkiem niz wyjscie do klubu czy sciagniecie tindera ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiec jesli wartosciowac s--s to my mamy trudniej i jestesmy wobec tego lepsi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania @Jerry664: no już dobrze, nie obrzucajcie mnie tak parówkami, bo wszystkich nie przegadam xD

Tak, większość mężczyzn nie patrzy emocjonalnie na związek i dlatego ciągle tu widzę wasze płacze, jak to zrobić żeby znaleźć dziewczynę, pomimo brzydkiej mordy i zakoli. A problem tkwi gdzie indziej. Gdyby otwarcie każdy przyznał, że po prostu ma z-----ą psychę to nawet bym wam przyklasnęła i łączyła się w bólu.

No nie przeczytałam
  • Odpowiedz
Alabama: @LetticeDeVries: Masz racje - twierdzą że brak powodzenia u loszek to wina przeciętnej mordy, zakoli czy wzrosty. Nie biorą pod uwagę że mają problemy psychiczne, izolują się społecznie. Traktują ludzi przedmiotowo oceniają po wyglądzie czy nawet kolorze skóry. Wszystko by chcieli dostać na tacy niezdolni do poświęceń dania czegoś od siebie egoiści.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
36ec8907b8: @LetticeDeVries:
Jakie ad personam? Pisałaś, że masz problemy z facetami, prawdopodobnie wygórowane wymagania - napisałem Ci tylko co może pomóc jeśli nie chcesz schodzić niżej. Opieka psychiatryczna faktycznie nie stoi u nas na wysokim poziomie, na szczęście ja trafiłem na bardzo dobrego, który mi pomógł. Jak się idzie na jakimś nfz raz na pół roku no to dostaje się z marszu sertralinę i tylko zwiększa/zmniejsza dawki. Niestety pacjenci też
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Alabama - dzięki, aczkolwiek twoja wypowiedź brzmi podejrzanie ironicznie xD

Opio: nie przypominam sobie, żebym prosiła o diagnozę. I jakie schodzić niżej? Wyjaśniałam wcześniej, czego potrzebuję, i chad 10/10 czy tam nawet chad lite to nie jest coś, na co zwracam uwagę. A propos problemów psychicznych - no właśnie przyznałam rację tobie i @Jerry664, że zakola i brak kwadratowej szczęki to tylko łatwiejsza do zaakceptowania wymówka. A
  • Odpowiedz