Aktywne Wpisy

dan-ok +802
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
HardWax +190

Ostatnio dużo mówi się o tym, że Svelte może zastąpić np. React. Bo jest lekki itd.
Ale jak tam obsługuje się przepływ danych w komponentach? Chodzi mi o jakoś przykład np. z zagnieżdżonymi formularzami.
W React jest Redux i store, akcje, reducery. Nie wiem jak bez tego można zrobić cokolwiek więcej niż kółko i krzyżyk z oficjalnego tutoriala. Chodzi mi np. o formularze w realnych aplikacjach.
W Angular nie robi się tak bardzo zagnieżdżonych komponentów, więc nie ma tego problemu. A na małą skalę to po prostu parametry do komponentów. Ewentualnie serwisy jak w Javie na backendzie.
(Oczywiście można podpiąć Redux do Angular, ale nikt tego nie robi.)
W Vue nie wiem jak to jest rozwiązane.
A w Svelte?
(Pewnie jak do wszystkiego można podpiąć Redux, ale to pewnie nie jest standardowe użycie. I już nie będzie lekkie.)
Jak robicie takie rzeczy w Svelte?
@mk321: offtop, ale ngrx albo Akita czy inne tego typu libki? Raczej są dość popularne ( ͡° ͜ʖ ͡°)