Aktywne Wpisy

wykop +25
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +6
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

- Kolego, uczciwie w wyborach przerżnąłeś.
- Ja go nie wystawiłem.
Fakt. Tusk wyjechał do Brukseli. Od tej władzy mieszają mi się zmysły. A może to od wódy w Magdalence?
- Danutko z TVP, ja tylko żartowałem.
#kapitanbomba #heheszki
źródło: comment_1586107646Dqzj4NbXdUncItMyQtpdgt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Antidotum119: to Ci się nie udało. Zero wałów to niby, że przez to powodzie są. OK chociaż dyskusyjne, ale zostawmy to rozumiem że to twórczość artystyczna i nie musi wchodzić w szczegóły mechanizmów powodziowych.
A brak melioracji przyczyną suszy? To właśnie melioracje potęgują suszę.
@Antidotum119: ciekawe jak? Pompami? I skąd brać tę wodę w czasie suszy.
Odprowadzanie wody w czasie ulew jest właśnie przyczyną powodzi
Komentarz usunięty przez autora
Zadajesz pytania - to dobry znak, bo zadawanie pytań to pierwszy krok do zdobycia wiedzy.
@Antidotum119: a Ty pieprzysz głupoty których nie potrafisz udowodnić.
Nie mówiłaś o melioracjach tylko o rowach melioracyjnych. To nie dolina Nilu, żeby rowami nawadniać cokolwiek
Uspokój się kolego, bo już Ci się miesza. W żadnym miejscu w tym wątku nie wspominałem o rowach melioracyjnych a jedynie odnosiłem się do pojęcia melioracji jako całości.
Poza tym co mam Ci udowodnić, że melioracja to odwadnianie i nawadnianie gleb?
źródło: comment_15861173773DGg9REdxuYUuLWJZ5lc2S.jpg
Pobierz