Aktywne Wpisy
maku_21 +17
Czy są tu mirki które kompletnie nie znają się na naprawach auta i wszystko oddają do roboty mechanikom czy tylko ja jestem jakiś dziwny. Kompletnie się nie znam na motoryzacji pod względem napraw. Lubię samochody i ogólnie motoryzację ale nie znam się na takim grzebaniu przy furze. Niektórzy mi mówią że jeżdżenie z każdą najmniejszą p------ą do mechanika to głupota a ja po prostu wolę zapłacić ale mieć pewność że wszystko jest
Pytanie do osób które wzięły kredyt w większym mieśćie na 600+ tysięcy. Nie boicie się że stracicie pracę i szybko tak dobrze płatnej nie dostaniecie? Myślę że ktoś kto bierze tak wysoki kredyt to nie pracuję za minimalną. Co więcej nawet taka poduszka na pół roku może nie wystarczyć.
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
Mycie auta to też czynność "higieniczna" i środki myjące mają właściwości dezynfekujące. Auto nie może mieć też brudnych tablic rejestracyjnych. Widoczność przez szyby nie może być ograniczona brudem. To samo tyczy się lamp. Na klamkach nie można mieć gołębiego guano. Można wymyślić jeszcze dziesiątki innych powodów, dla których umycie auta jest niezbędne.
Jeszcze te mendy pochodziły bez żadnego zabezpieczenia twarzy do kolejnych ludzi.
#koronawirus #polska #prawo #wojsko
@wrobel7: Dotykasz tych samych miejsc i powierzchni, które dotykało 100x osób przed Tobą (dysza pistoletu, ew. szczotka, panel do wyboru programu, rozmieniarka banknotów). Myślisz, że ktoś to po każdym kliencie dezynfekuje, albo że samo się umyje bo to w końcu myjnia?
Ile to już razy widziałem jak ludzie tymi samymi rękawiczkami kupują w sklepie, odbierają telefon i jedzą.
Jeżeli wszyscy trzymali by się dezynfekcji, uważali i stosowali się do ograniczeń to byśmy mieli dzisiaj może 1000 przypadków, ale tak nie