Aktywne Wpisy
concordxxx +11
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też

ZenonBis +7
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)

Ojciec narodu czuwa.
#neuropa #polityka #tusk #bojowkadonaldatuska #rigcz #patriotyzm #bekazpisu #bekazprawakow #covid19 #koronawirus
źródło: comment_1585911134AqaR5mEjrorG6cCQ9a0hiy.jpg
Pobierz@Goofas: To chyba myślał Donalnd kiedy rezygnował z realnej władzy we własnej ojczyźnie na rzecz wygdonego fotela w UE. Chociaż, prawdę powiedziawszy, to realnej władzy to on nie miał za wiele, bardziej pokazał się jako emigrant zarobkowy XD
@Lipathor: Nie wiem jaki jest partyjny przekaz bo to żadnej partii nie należę, ale widzę że świetnie się orientujesz w temacie. Z jakiej partii jesteś?
@Lipathor: Niestety nikt mi nie płaci za postowanie na wykopie, a szkoda.
@KonradLuzik: nie musisz należeć, wystarczy, że pracujesz w ichniej trolowni xD
@KonradLuzik: funkcja jaką pełnił Donald Tusk to jedna z ważniejszych funkcji politycznych w UE. To od niego zależało czy UE wypracuje jakiś kompromis.
@KonradLuzik: Niemcy i Francja są najpotężniejszymi krajami w UE i jednymi z najpotężniejszych na #!$%@? świecie. Francja to stały członek RB ONZ. Niemcy nie są od nich słabsze. Lepszym przykładem byłaby
@JakovKarnic: No i to jest chyba przekaz partyjny xD Może wg oficjalnej precedencji. To tak jakbyś napisał, że Bogdan Borusewicz był ważniejszy od Tuska, bo miał ważniejszy stołek xD
Chyba powinniśmy równać w górę, a nie w dół? Chyba że kompleksy przez ciebie przemawiają to co innego.
@KonradLuzik: tak, dlatego powinniśmy równać się do USA.
@JakovKarnic: Chciałem coś pociągnąć temat ale widzę, że nie mam z kim.
Dlaczego miałby nie zrezygnować z bycia prezydentem za stołek w ONZ czy tam innej organizacji?
@Lipathor: xD Portugalia tak cieszy się z prestiżu szefa ONZ, że Polska ją wyprzedza w PKB na osobę ( ͡° ͜ʖ
@