Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +170
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1585911134AqaR5mEjrorG6cCQ9a0hiy.jpg
Pobierz@Goofas: To chyba myślał Donalnd kiedy rezygnował z realnej władzy we własnej ojczyźnie na rzecz wygdonego fotela w UE. Chociaż, prawdę powiedziawszy, to realnej władzy to on nie miał za wiele, bardziej pokazał się jako emigrant zarobkowy XD
@Lipathor: Nie wiem jaki jest partyjny przekaz bo to żadnej partii nie należę, ale widzę że świetnie się orientujesz w temacie. Z jakiej partii jesteś?
@Lipathor: Niestety nikt mi nie płaci za postowanie na wykopie, a szkoda.
@KonradLuzik: nie musisz należeć, wystarczy, że pracujesz w ichniej trolowni xD
@JakovKarnic: No i to jest chyba przekaz partyjny xD Może wg oficjalnej precedencji. To tak jakbyś napisał, że Bogdan Borusewicz był ważniejszy od Tuska, bo miał ważniejszy stołek xD
Chyba powinniśmy równać w górę, a nie w dół? Chyba że kompleksy przez ciebie przemawiają to co innego.
Dlaczego miałby nie zrezygnować z bycia prezydentem za stołek w ONZ czy tam innej organizacji?
@Lipathor: xD Portugalia tak cieszy się z prestiżu szefa ONZ, że Polska ją wyprzedza w PKB na osobę ( ͡° ͜ʖ
@