Wpis z mikrobloga

2.3 mln wyświetleń w 24h. Nowy rekord wśród raperów no i chyba ogólnie artystów muzycznych w Polsce (nie licząc youtuberów oczywiście)
Do tego najpopularniejszy album, artysta i piosenka na geniusie (świat), a także 6 miejsce na czasie na niemieckim youtube.
Miłego dnia.

#quebonafide #rap #polskirap #muzyka
harnas_sv - 2.3 mln wyświetleń w 24h. Nowy rekord wśród raperów no i chyba ogólnie ar...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@harnas_sv: gdybym się nim jarał to by mi się bardziej ten kawałek podobał a tak średnio no i ogólnie tematyka nudna słuchać o nim, ale dla kogoś kto tego rodzaju muzyki nie przerabiał wypasik
  • Odpowiedz
@Mr_kolek: nawet jak 12 latki się czymś jarają to co w tym złego? Tak bardzo wrażliwy na punkcie swojego gustu jesteś, że myśl o tym że 12 latki mogą lubić jakąś muzykę sprawia że musi być c-----a? Jak rok temu wszystkie gimbusy świata jarały się Queen bo wyszedł film biograficzny to też nagle słuchanie Queen przez starsze osoby sprawiło, że coś z nimi jest nie tak bo lubią to samo
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: cóż, po pierwszym odsłuchu odniosłem takie wrażenie, że bliżej temu do Podsiadło
teraz przesłuchałem drugi raz i już mam lepsze odczucie, ale to i tak nie jest mój klimat jeśli chodzi o rap
  • Odpowiedz
@harnas_sv oj, to faktycznie jest smętne jak cholera, ten utwór co wrzuciłeś. Musisz być fanem z krwi i kości, rozumiem to w pełni, tacy mają całkiem inny odbiór. Ja do rapu nic nie mam, słuchało się kiedyś trochę East Coast i trochę West Coast, ale ten utwór jest mocno nijaki
  • Odpowiedz
@Szanowny_panie_Macieju: tak, piękny hołd dla Maca. Nigdy nie byłem fanem Quebonafide, a nawet wręcz przeciwnie, ale należy mu się ogrom szacunku za to jaką drogę przeszedł i jak podszedł do nowej płyty. Super promocja, dzięki której ja też usłyszałem o płycie. Albumu na pewno nie będę słuchał zbyt dużo, ale jest świetny i ogromny + za to ile w niej ukłonów dla polskiego truskulu. Nie jestem w stanie polubić kawałków
  • Odpowiedz