Wpis z mikrobloga

@iKrystian: ja nie mam inni mają ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie no tylko slyszalem a z tego co widze to te wszystkie psioczenia na samochody to p---------e januszy. wszystko sie moze s--------c i kilka tysiecy co kilka lat na naprawe to nie jest nic dziwnego

tak samo z markami premium i mocniejszymi samochodami ale starszymi. plus jest taki ze sa tanie a minus taki ze sa
  • Odpowiedz
  • 1
@laaalaaa kupcie używane bmw i pojeździjcie po mechanikach udając laika. To jest dopiero patologia polskich warsztatów. Pojechałem do gościa z uszkodzonym kołem pasowym co objawiało się dużymi drganiami całego zespołu napędowego, usterka widoczna gołym okiem a kolo chciał mi wkręcić wymianę wtrysków i remont automatu xD Koła oczywiście nie wymienił tylko wciskał jakiś kit o przegubach na wale.
  • Odpowiedz
@liberum @iKrystian: silnik co 10k spoko, nie ma się co dać nabrać na wymianę co 20-30k wg. zaleceń producenta samochodów tym bardziej teraz jak wszystko ma turbinę, a ZF w w swoich skrzyniach zaleca wymianę co 100k albo 7 lat z tego co pamiętam, więc większość automatów w polsce powinno być co najmniej po 2-3 wymianach oleju w skrzyni, a dobrze wiemy jak jest
  • Odpowiedz