Cześć, czy szpile z odkrytą piętą wymagają rajstop?
Z jednej strony mówię sobie, że tak, przecież palce zakryte, to trzeba kopyto zakryć, takoż pamiętam ogólne zasady savoir-vivre'u ( ಠ .ಠ) Ale zaraz potem googluję sobie frazę i wszystkie babki mają takie buty na gołej stopie i wtedy myślę, że no jak nic, odkryta pięta to została wymyślona na lato, dla przewiewu i skoro to takie "letnie szpilki", to może dopuszcza się zakładanie na nagie racice ლ(ಠ. ಠლ)
Proszę o pomoc ekspertów od #savoirvivre i #moda, wołam też #rozowepaski. O jakie buty mi powiedzmy chodzi: zdjęcie related.
@Oszaty: a gdzie się wybierasz, ze tak ci zależy na tych zasadach? Ja osobiście ubrałabym rajstopy w zależności od pogody, ale nigdy, poza ciociami na weselu, nie widziałam dziewczyn w takich butach z rajstopami.
Z jednej strony mówię sobie, że tak, przecież palce zakryte, to trzeba kopyto zakryć, takoż pamiętam ogólne zasady savoir-vivre'u ( ಠ .ಠ) Ale zaraz potem googluję sobie frazę i wszystkie babki mają takie buty na gołej stopie i wtedy myślę, że no jak nic, odkryta pięta to została wymyślona na lato, dla przewiewu i skoro to takie "letnie szpilki", to może dopuszcza się zakładanie na nagie racice ლ(ಠ. ಠ ლ)
Proszę o pomoc ekspertów od #savoirvivre i #moda, wołam też #rozowepaski. O jakie buty mi powiedzmy chodzi: zdjęcie related.
źródło: comment_1584989511mJU7miq12E9hGBGeiT6MeY.jpg
Pobierzblee