Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +47
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

w skrócie: u 3 chińskich operatorów wyparowało 15 milionów użytkowników. Jeżeli to nie jest fake, to może być dowód na kłamstwa czerwonych skur..synów.
#koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
@bjorno: nic nie sugeruję. Nie wiem jak tłumaczyć dysproporcje pomiędzy np Włochami i Chinami. W Chinach przecież upakowanie ludzi na mkw jest dużo większe, a liczby się nie zgadzają.
@jacekprim: to jest jakieś tłumaczenie, ale spadki były już w Grudniu. A umowy pewnie nie są takie, że z dnia na dzień się kończy i tyle. W najlepszym wypadku