Aktywne Wpisy
ruskizydek +359
Ahh Rambo
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
To nie jest zwykłe kino akcji
Faktycznie późniejsze części tak, dodatkowo popkultura podbiła te wrażenie
Jednak pierwsza część to dramat, dramat opowiadający o tym jak traktowano weteranów wojennych w USA po powrocie do ojczyzny
Może dlatego jest taka dobra, ponieważ została oparta na podstawie książki
Lata 80 w pełni, zimowa aura północnych Stanów Zjednoczonych, świetna sceneria, a to wszystko okraszone bardzo dobrą muzyką Jerry'ego Goldsmitha
JPRW +573
Po prostu jest źle... jeśli Cię zawołałem, a masz to w dupie, to chociaż mi nie dowalaj, olej i żyj dalej. Albo idź i zadbaj o swoją kobietę, zapytaj czy jest szczęśliwa i czy czegoś jej przypadkiem w życiu nie brakuje. Pytaj, póki możesz.
#depresja #rozstanie #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
@bombelaz: gowno prawda nie rob tego miras, szukanie na sile pocieszenia od razu po rozstaniu na dłuższa metę to przyniesie niepotrzebny ból tobie i tej kobiecie
Jest jeszcze coś. Baby są czasem durne - czasem potrzebują tzw "odskoczni" właściwie tylko dlatego, że ten inny jest zwyczajnie inny ( ͡° ͜ʖ ͡°) od faceta,
Komentarz usunięty przez autora
@bombelaz: zalozylem tinder 2 dni temu, myślę, że nie jestem paszteciarzem, bo kobiety same piszą, ale nie mam w sobie ognia, żeby być zainteresowany rozmową, w każdej doszukuję się cech byłej.
@Kaskiewicz: tylko, że facet jest 200km dalej, zamknięcie drzwi to już właściwie pożegnanie na zawsze, mimo wszystko nie rozumiem jej decyzji, zna mnie doskonale, nie ma czlowieka idealnego, szytego na miarę jak
Trzymam kciuki, rozstanie to bagno.
Pootwieraj okna, zmień pościel.
Zamów sobie do mieszkania usługę OZONOWANIA.
Ps. Wizyta u innej pani by dobrze zrobiła
Ps.2 nie wchodz w żadną relacje stała, w najbliższych 6msc
Ps.3. choćby nie wiem co się działo, nie wybacz jej i nie zgadzaj się na jej powrót i "wybaczenie".
Jak napisał @ravau musisz też usunąć wszelkie ślady jej obecności w swoim życiu. Kiedy masz jej rzeczy w swoim domu. Ona nadal tam jest.
Tutaj nie ma dobrego rozwiązania. Tylko czas jest zbawieniem, ale tylko pod warunkiem, iż będziesz coś robił dla siebie... W obecnym czasie trudno o jakieś inne zajęcia poza domem, ale może później zapisz sie nawet na jakiś kurs tańca? Jestem kilka lat młodszy od Ciebie i sam kombinuję jak obejść te wszystkie sprawy, analizy, myślenie "a
@ravau: Do ps.3 czemu uważasz to za niedopuszczalną opcję?
@wespazjon: Liczę, że do końca kwietnia wszystkie jej rzeczy znikną i rozliczymy się majątkowo, póki co ona mówiła, że nie jest gotowa na takie działania.
@Tylko123
Ja też robiłem wszystko, aby to uratować. Dosłownie wszystko, włącznie ze spotkaniem na terapii dla par.
Ciekaw jestem czy ona odezwie sie jeszcze do Ciebie...
Co do wybaczania no to wiesz, kwestia tego jakie cechy miała ta osoba i czy warto spróbować zaufać ponownie. Jednakze poki co daleko jesteś od tego, bo ona juz jest myślami przy
A to, że nie chce zabrać swoich rzeczy, oznacza że czeka aż się rozmyslisz. Powiedz jej tak: albo to wszystko znika w tydzień albo leci do kontenera. Nawet możesz to sam spakować jak będzie marudzić.