Aktywne Wpisy
pepe998 +21
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
Shoujiki +225
Czemu na tym waszym #marszniepodleglosci znajdzie się miejsce na jechanie po flagach UE i LGBT, a nigdy np po Rosyjskiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy to nie tak, że to święto jest też odnośnie wyjścia spod buta Rosji?
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
Po prostu jest źle... jeśli Cię zawołałem, a masz to w dupie, to chociaż mi nie dowalaj, olej i żyj dalej. Albo idź i zadbaj o swoją kobietę, zapytaj czy jest szczęśliwa i czy czegoś jej przypadkiem w życiu nie brakuje. Pytaj, póki możesz.
#depresja #rozstanie #przegryw
@Satanistic: XDDDDD
@bombelaz: to #!$%@? rozwiązanie, bo zwykle wykorzystanie drugiej osoby
W nowe związki moim zdaniem się nie pakuj, mi to nigdy nie pomagało ale bardziej dowalało, wyrzuty sumienia z wykorzystywania innych kobiet, żeby sobie samemu pomóc też mogą się odezwać.
Masz teraz dużo wolnego czasu, zajmij się sobą, rozwijaj pasje, ucz i wyciągaj wnioski
@Satanistic: bo pokażesz ile jesteś wart. Po tylu latach, odwalić taki numer? To droga bez powrotu, musisz SZANOWAC siebie w pierwszej kolejności.
Dodatkowo ona wiedząc że jej wybaczyłem, przy następnej okazji nawet by się nie zastanowiła, tylko zrobiła by kolejny skok w bok.