Mireczki spod tagu #programowanie i #design, troszkę się nudziłem podczas siedzenia w domu w związku z tym całym koronawirusem, więc stworzyłem w wolnym czasie paczkę darmowych ikonek i udostępniłem ją całkowicie za darmo na licencji MIT. Dejcie gwiazdkę na #github kto posiada :)
@noarch: skolnuj sobie repo i odpal, tam jest plik editor.html, wszstko jest pisane w czystym svg, to jedyny edytorek, jaki sobie zrobiłem - własciwie to podgląd ikonki, którą tworze w edytorze html
@Mewtwo: ale @noarch ma rację. Jakościowo nie odbiegają od komercyjnych setów, a szkoda, żeby tyle świetnej pracy utknęło gdzieś na mirko. Rób znalezisko i wołaj
@Mewtwo: Widzę, że Ci się, kolego, repo rozkręciło. Wykop + HN, a przede wszystkim kawał dobrej roboty i ikony zostały zauważone. A do tego widzę nowe zestawy pododawane!
Dejcie gwiazdkę na #github kto posiada :)
https://github.com/tabler/tabler-icons
#opensource #free
editor.html, wszstko jest pisane w czystym svg, to jedyny edytorek, jaki sobie zrobiłem - własciwie to podgląd ikonki, którą tworze w edytorze htmlźródło: comment_1584543293UoO2jd6tM5jrfhXviu5AGz.jpg
Pobierz