Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +70
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

mam przed sobą taki problem programistyczny. Chciałbym móc za pomocą przycisku dodawać stringi do tablicy stringów. Chciałbym też móc je edytować na stronie. Popełniłem taki program, problem w tym, że po wpisaniu każdej litery input się dezaktywuje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kind of licenses:
New liceanse
.ts:
addNewLicense(): void {this.licenses.push('');
console.log(this.licenses);
}
Wersja live:
https://stackblitz.com/edit/angular-ynks6j
Czytałem, że ma to związek z ngModelem który łapie zmiany po każej wpisanej literze.
#programowanie #frontend #angular #typescript
Nie potrzebujesz indeksem wyjmować z arraya skoro już przypisałeś ją do zmiennej w pętli.
Dzięki za odpowiedź. Jeśli zrobię tak jak pisałeś to owszem, problem z dezaktywującym się inputem znika. Jednak wtedy to co wpisuje w inpucie nie zapisuje się w tablicy stringów licenses.