Aktywne Wpisy
Tumurochir +413
Mała aktualizacja w sprawie zamordowanego Konrada.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
Profile Konrada i Julii oczyszczone z hejtu i linczu. Komentarze i ich autorzy poscreenowani. Zastanawiamy się nad przekonaniem rodziny i narzeczonej do wejścia na drogę prawną w przypadku niektórych obrzydliwych komentarzy i wpisów. Teraz jednak czeka nas pogrzeb i opieka nad rodziną, raczej nie myślą o pozywaniu przygłupów i trolli. No ale zobaczymy.
Sprostowania w mediach ogarnięte, zmieniły wersję, nie ma już fake newsów o kochanku.
MlCHAU +480
Mam w mieście sklep Biedronkę czynną prawie całą dobę, więc czasami jadę na nocne zakupy bez tłoku i kolejek. Dziś w nocy spędziłem na zakupach chyba z pół godziny bo kupowałem dużo rzeczy w tym zgrzewkę wody, jogurty Zott, Coca-Colę, filety z kurczaka bo akurat z indyka nie było i dużo innych rzeczy. Pełny koszyk, podjeżdżam do pani przy lodówkach i mówię: "Przepraszam czy mógłbym zapłacić w normalnej kasie?" zero reakcji pani
Mirki z IT, trzymajcie sie tam w tych serwerowniach bo jobla idzie dostac...
#koronawirus #it #informatyka #pracbaza
xD człowieku ja tu łóżka #!$%@?, prawie każdy normalnie dzisiaj pracuje, budowy idą, przemysł też. To "gówno" to też nieco na wyrost. W innym kraju żyjemy czy
@AppleDash: vpn to jedno ale policz sobie firmę ktora liczy po setkę pracowników. Zorganizuj to. Łatwe to nie jest. #!$%@? współczuję ludkom z IT bo mam wiele ziomków co spało w firmie przez ostatni weekend żeby ogarnąć co trzeba. Już nie mówiąc o stresie i presji czasu, mi by serce jeblo chyba.
Komentarz usunięty przez moderatora
Do tego są rozwiązania które wirtualizację zostawiają u ciebie (jeżeli chcesz) a one robią tylko softwarowy dostęp do wybranch rzeczy.