Aktywne Wpisy

Momento83 +228
źródło: temp_file2591289569790487258
Pobierz
xxcorexx +247
#pracbaza
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Mogę Ci podesłać pasek płacowy żebyś zobaczył ile ściąga kulejący NFZ z którego ledwie da się korzystać. Dlatego prawie wszystkie firmy oferują prywatne ubezpieczenie zdrowotne... tak jak i korporacje w USA. Nie jesteś special snowflake że firma Ci to opłaca.
W jakim stanie mieszkasz?
Całe j----e prawactwo w USA ma FoxNews, a w Polsce TVP, bo macie problemy z czytaniem hahaha
Stek bzdur i półprawd.
Taguj to #urojenialewakoidalne
@windows95: mieszkalem 7 lat w Wirginii.
Mieszkałeś i cię w------i
Idiotą nazywali Trumpa podwładni. Oni chyba wiedzą czy jest przeglupem czy nie?
Komentarz usunięty przez moderatora
@NukeOps: nie wiem, skąd wysunąłeś taki wniosek, bo na pewno nie z mojego wpisu. Natomiast konkretnie w przypadku reakcji na koronawirusa Republikanie zdecydowanie stoją po złej stronie historii. Ich zacietrzewienie ideologiczne sprowadza na tej kraj klęskę.
@szyy: ale jak to, przecież połowa wykopków spuszcza się do amerykańskiej PRYWATNEJ służby zdrowia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mbieleckidev: ten strumień działań jest sensowny, ale to jest faza odpowiedzi na epidemię. Natomiast wcześniej powinna być jeszcze faza unikania lub ograniczania rozmiaru epidemii, której tu nie ma, a która ograniczyłaby koszty tej fazy odpowiedzi. Przyczyną są oczywiście interesy. Partia Republikańska
@Sayong: Czyli w skrócie: płacisz $321 miesięcznie