Wpis z mikrobloga

@ulan_mazowiecki: dzisiaj Tusk powiedział na Twitterze, że UE nie jest od tego by radzić sobie z kryzysem zdrowotnym xD ja się z nim zgadzam, a nawet rozszerzył bym tę tezę - UE nie jest od niczego, co może realnie coś w państwach członkowskich poza Francja i Niemcami zmienić.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@ulan_mazowiecki: może #!$%@? dlatego dzbanie, że Francja i Niemcy dopiero przygotowują się na najgorsze, a Chinom - jeśli wierzyć oficjalnym danym - udało się opanować epidemię. Poza tym żaden kraj na świecie nie jest w stanie wyprodukować tyle sprzętu co Chiny. Taguj #ruskapropaganda i witaj na czarnej. Uniosłem się, ale żeby nawet w tej sytuacji uprawiać marną propagandę...
  • Odpowiedz
trzeba być niesamowitym idiotą, żeby zaakceptować taką logikę

@murdoc: I właśnie dlatego jestem pewien na 99%, że usłyszymy podobne stwierdzenie w jakimś wRealu24 i innych gównotelewizjach z prawicowego youtuba.
  • Odpowiedz
@Pole_ohne_Kohle: dzban to ci kazał plecy myć za gowniaka; to po pierwsze, a po drugie wpis logiczny o tyle o ile prawdą jest że takie Niemcy mają zgromadzonych najwięcej testów na wirusa, masek i innych środków zabezpieczających i nie #!$%@? nikomu nie chcą pomóc dzbanie. #!$%@? testami nawet na zwykły katar, maski zmieniają co godzina ale #!$%@? Italii nic nie wysłali!
Bo dla nich solidarność europejską to budowa gazociągu z
  • Odpowiedz