Aktywne Wpisy

Apaturia +223
Prezent, który może uratować życie. Pająk darownik przedziwny (Pisaura mirabilis) jest znany z tego, że podczas zalotów samiec wręcza samicy podarunek - zazwyczaj jest to smakowita zdobycz, taka jak mucha lub inny owad, starannie zawinięta w warstwy jedwabnych nici. Podarunek ten ma za zadanie odwrócić uwagę samicy i zmniejszyć prawdopodobieństwo, że zalecający się samiec zostanie przez nią potraktowany jako pokarm.
Kiedy samica przyjmuje prezent i zaczyna go "rozpakowywać", próbując przegryźć się
Kiedy samica przyjmuje prezent i zaczyna go "rozpakowywać", próbując przegryźć się
źródło: Pisaura_mirabilis
Pobierz
chomikgumiok +622
#mediolan2026 #heheszki
Jak patrzę na te dyscypliny na torze saneczkarskim:
-zjeżdżasz na sankach
-zjeżdżasz na sankach z kolegą
-zjeżdżacie na dużych sankach w 4
-zjezdzasz na dół głową xD
Jak patrzę na te dyscypliny na torze saneczkarskim:
-zjeżdżasz na sankach
-zjeżdżasz na sankach z kolegą
-zjeżdżacie na dużych sankach w 4
-zjezdzasz na dół głową xD

Zrywa mi połączenia, a technicy mówią, że wszystko jest OK -,-'. Co najlepiej w takiej sytuacji robić? #play #boldupy #pomocy #reklamacja
Jeżeli z Twoim telefonem wszystko okej, oznacza to, że technicznym nie chciało się sprawdzić :>
@nwcw: Sprawdzałem nawet na innym telefonie i to samo.
@nwcw: Właśnie robiłem takie rzeczy, które mogłem. Inny telefon, nowa karta SIM, przełączenie na sieć play, pełny zasięg. Jestem ciekawy jak ze zrywaniem umowy w takim przypadku.
źródło: comment_n4WxdtMMm7pb7m681oLaahCOmiRO0jcB.jpg
Pobierz@Piterniel: Napisz pismo, z terminem 7 dni o naprawienie sprawy, bo w innym przypadku rozwiązujesz umowę z winy operatora (a wtedy niema kary)
@Piterniel: Napisz reklamację, dodając, że masz konto na wykopie i dodasz znalezisko opisujące Twoją sytuację robiąc jednocześnie antyreklamę. W każdych firmach znana jest potęga wykopu. Gwarantuję, że zadziała.