Aktywne Wpisy
RobieZdrowaZupke +135
U mnie w domu się zawsze jadło majonez Winiary i myślałem, że ludzie sobie robią jaja z tym, że Kielecki smakuje jak ocet, lub przynajmniej przesadzają, bo gdzie bym nie jadł jakiegoś majonezu poza domem w burgerach czy w sałatkach to zawsze smakował tak samo. Pierwszy raz zjadłem kielecki jakoś rok temu i muszę przyznać, że ludzie nie przesadzają ani trochę xD
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
erebeuzet +14
Rozowa robi dzis imprezę urodzinową dla kolezanek. Ja ide z dziecmi w #!$%@? na noc. Jako alkoholikowi po odstawieniu widok ten spowodował u mnie mdłości.
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
#koronawirus #2019ncov #heheszki #muzyka #dariazawialow
@Ja_nusz: Dlaczego? Informację należy podać jak najszybciej, jak największemu gronu. Dlaczego piosenkarka miałaby się dowiedzieć szybciej niż osoby, które już kupiły albo zamierzają kupić bilet i których plany mogą zależeć od tej informacji? To nie jest jakaś sprawa osobista, rodzinna, że najpierw informuje się rodzinę, a potem świat. Ogólnie oczywiście powinni się odezwać do niej, czy tam do organizatorów koncertu, ale
@salvia: O #!$%@? muzyczny freethinker, tego jeszcze nie widziałem na mirko xD
@Mrbimbek: No a pajacu, kto wstawił ten post, premier czy organizator?
@wiktorek_pl: przecież muzyka to jedno z największych pól do uprawiania freethinkerstwa ¯\_(ツ)_/¯
@wiktorek_pl: A to ktoś musi być innowacyjny żeby robić fajną muzykę? Daleko mi do takiej muzyki, która leci w radio, ale akurat jak lecą jej kawałki to wpadają w ucho.
@salvia:
Komentarz usunięty przez autora
Jakiś dzban nie zadzwonił, ale to nie wina kraju państwa rzadu prezydenta ani dyrektora sanepidu itd.
@highlander: a może to ty jesteś jebnięty, bo nie rozumiesz, że właśnie o to w tym chodzi - że nikt nie poinformował jej ani jej menadżera
Najpierw można zadzwonić, poinformować, potem wydać komunikat medialny. Ale po co. :-)