Wpis z mikrobloga

@SfrustrowanyFrustrat: Po prostu spotkała się banda debili na drodze i cudem się nie pozabijali (chociaż ostatnie sekundy mogą wskazywać na co innego). Jeden zapieprza 150 na krajówce a dwóch innych po prostu sobie jedzie pod prąd. Wszyscy trzej to debile, jeden dodatkowo chwali się tym w internecie.

Po prostu wkurza mnie że wytyka debilizm innych nie widząc przy tym swojego. Gdyby to wiedział to by się wstydził udostępnić ten film
  • Odpowiedz
spotkalo sie stado idiotow na drodze ¯\_(ツ)_/¯ z---------j 150 na motorku i dziw sie potem, ze wyprzedzajacy na motorkach, z------------y 150, cie nie zauwazyli XD
  • Odpowiedz
  • 0
@MirekWyznajeAnonimowo no bardzo, powiem więcej, nie byłoby mi ich ani trochę szkoda. W końcu motto dawców na mielonkę to dać się zabić przez to co kochają, no to mieliby co chcieli. Fakt, kierowcy auta szkoda, mógłby jechać w takim razie tirem ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@KurzeJajko:
Wszedłem w komentarze bo spodziewałem się fanatyków chińskich szlifierek usprawiedliwiających z-----------e 160km/h na zwykłej jednopasmowej drodze i się nie zawiodłem xD
  • Odpowiedz