Aktywne Wpisy

SepulkoZnawca +230
Mirki, Mirabelki i osoby Mirabelskie. Pijcie ze mną kompot albo płyn do konserwacji zwłok. Obudziłem się dziś jako starzec. Wszystkich pulsujących zawołam kiedy podwoję ten wynik. Jeśli oczywiście ten portal przeżyje. Bo ja napewno przecież nie raz mi sto lat śpiewali.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
chrupki_z_zupki +107

Po pierwsze primo: Wszystkiego dobrego szanownym #rozowepaski z okazji dzisiejszego święta - podejmujcie dobre wybory, realizujcie się i bądźcie dla wielu z nas, facetów, inspiracją do codziennego stawania się lepszymi.
Po drugie primo: Razem z resztą uszatego zespołu realizowaliśmy kilka tygodni temu wyzwanie 30 dni w koszuli, którego efekty publikowaliśmy na naszym Instagramie i grupie na FB Całość wyszła na tyle fajnie, że postanowiliśmy na podstawie efektów przygotować sążny materiał, ukazujący WSZYSTKIE dostępne modele męskich koszul, przybliżający ich historię i pochodzenie, a także kierujący do sklepów, w których można je kupić.
Głęboko wierzę, że ten materiał może pomóc nawet tym, którzy nie do końca interesują się męskim stylem. Dlatego czym prędzej umieściłem go w wykopalisku, żeby miał szansę wypłynąć na szersze wody:
https://www.wykop.pl/link/5370029/jak-wybrac-idealna-meska-koszule-rodzaje-historia-i-inspiracje/
Tradycyjnie pozwolę sobie zawołać członków tagowej gwardii, na których zawsze mogę liczyć w potrzebie:
@Mroczny_Pyton @secret_passenger @Xune @KaczuszkaSpodDzbanuszka @wrednota @Petters @alpag @Espo @thewickerman88 @TadeuszSynZygmunta @Wiedzmin @MaciejLU @Sarpens @robodeka88 @Destr0 @ReaSSe @daj_pan_spokoj @Rain_ @Kapitalis @mahakaM @Dutch @Nadrill @AllOver @PiersiowkaPelnaZiol @dGustator @hidd3n13 @kAdi @Kierownikdzialuzycie000 @Mit_o_chondriach @MrTofu @CygaroZWasem @sidhellfire @betonkomorkowy @lent @Teopold_Lyrmand @Myszoskocznia @PurpleHaze @Bulbaszka @SmallCaracan @MaxiimumR @lucyana1964 @Mr--A-Veed @WLADCA_MALP
jak i wszystkich innych do wsparcia dzieła wykopywania go na stronę główną. Idzie wiosna, więc może pod jego wpływem ktoś postanowi odświeżyć swoją koszulową szafę, a wtedy wszystkim nam będzie piękniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po trzecie primo: Zorganizowałem wczoraj kolejne książkowe rozdajo, tym razem nie z jedną książka, a całym pakietem (wersja papierowa + e-book + przypinka). Możecie wziąć w nim udział dziś do 20:00, plusując wpis pod tym linkiem: https://www.wykop.pl/wpis/47800865/rozdajo-czolgiem-wykopki-do-tej-pory-w-naszych-ksi/
A jak wolicie tradycyjne metody nabywania, to na hasło
otrzymacie 10% rabatu na książkę papierową i e-booka (pakiet z przypinką jest tak atrakcyjny, że jakbyśmy go jeszcze rabatowali, to byśmy poszli z torbami ¯(ツ)/¯). Od razu też zaznaczę, że rabat jest stały i bezterminowy, więc jak chcecie poczekać do 10-tego, to okazja nie minie. Taka forma odwdzięczenia się za całe dobro, jakiego od was doświadczamy każdego dnia.
Dobra, na dzisiaj tyle - podziękował serdecznie i pożyczył miłego dnia!
#ubierajsiezuszatym #menswear