Aktywne Wpisy

krucjan +49
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

DrJudym +103

![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

Czy na koncie #gamepass z xboxa mozna grac na pc?
Kończy mi się za niedługo subskrypcja, mogę stworzyć sobie nowe konto za 4 na innego maila czy mozna miec tylko jedno konto i muszę je przedłużać?
#xboxone
A co do pierwszego pytania, to można, a gry są zależne od tego jaki masz wykupiony rodzaj abonamentu, jeśli masz wykupiony gamepass dla konsoli xbox to na pc będziesz mógł grać tylko w te gry, które są w ofercie na GP xboxa oraz obsługują usługę
@DfaX: mam ultimate i zebrze już od tygodnia ode mnie 18 zł za miesiąc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
więc po skończeniu najtaniej będzie jak założę nowe konto zwłaszcza że nie mam żadnych ważnych zapisów a gry raczej są
Komentarz usunięty przez autora