@wirogez: Lookazz i buking zakopują każde moje znaleziska nie za treść (wrzucam głównie znaleziska dotyczące erpegów, szachów albo nauki), ale dlatego że są lewakami. Szkoda w ogóle gadać.
@Bethesda_sucks: nie jestem żadnym lewakiem, daj mi spokój, a przynajmniej jak masz coś do mnie to mnie wołaj
Zakopałem dlatego, że wycofanie się jakiegoś szachisty z turnieju w trosce o swoje zdrowie i życie nie jest niczym wyjątkowym. A tym bardziej, moim zdaniem, nie ratuje to poziomu wykopu.
Nic do Ciebie nie mam, nigdy nie patrzę na autorów przy moich zakopach
Zakopałem dlatego, że wycofanie się jakiegoś szachisty z turnieju w trosce o swoje zdrowie i życie nie jest niczym wyjątkowym. A tym bardziej, moim zdaniem, nie ratuje to poziomu wykopu.
@buking: lol Widać, że masz zerowe pojęcie o szachach. I tak, szachy (a w szczególności FIDE Candidates tournament) jak najbardziej zasługuje na tag #gruparatowaniapoziomu , szczególnie biorąc pod uwagę co trafia na główną.
@Bethesda_sucks: chłopie zagrożone są Igrzyska i Euro, a Ty robisz aferę, bo jeden gość wycofał się z turnieju szachowego. Rozumiem, że jesteś fanem szachów, ale wciąż jest to niszowa dziedzina sportu
@Bethesda_sucks: #gruparatowanipoziou jest o znalezisk o wiedzy wszelakiej, fizycznej, historycznej czy innej naukowej czy raczej popularnonaukowej.
Wydarzenia dotyczące jakiegoś sportu się pod to zwyczajnie nie łapią. Niedawno miałeś znalezisko o tym co się działo na IEM Katowice i tam też powinien znaleźć się ten tag?
#gruparatowanipoziou jest o znalezisk o wiedzy wszelakiej, fizycznej, historycznej czy innej naukowej czy raczej popularnonaukowej.
@DiscoKhan: Kolejny dyletant się odezwał. Szachy jak najbardziej podpadają pod "wiedzę wszelaką". Uzurpowanie sobie prawa do decydowania o tym co pasuje do tego tagu, a co nie uważam za śmieszne (szczególnie jeszcze przez kogoś takiego jak ty), dla mnie na przykład zestawianie ze sobą fizyki czy matematyki z historią czy filozofią jest nieporozumieniem, bo historię
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
#sport #szachy #afera #gruparatowaniapoziomu #gry #grybezpradu #gryplanszowe
Komentarz usunięty przez moderatora
Edit: no i kur*a oczywiście nasza gwiazda Lookazz
Nic do Ciebie nie mam, nigdy nie patrzę na autorów przy moich zakopach
@buking: lol
Widać, że masz zerowe pojęcie o szachach. I tak, szachy (a w szczególności FIDE Candidates tournament) jak najbardziej zasługuje na tag #gruparatowaniapoziomu , szczególnie biorąc pod uwagę co trafia na główną.
Radjabov to nie jest "jakiś szachista" tylko
Wydarzenia dotyczące jakiegoś sportu się pod to zwyczajnie nie łapią. Niedawno miałeś znalezisko o tym co się działo na IEM Katowice i tam też powinien znaleźć się ten tag?
@DiscoKhan:
Kolejny dyletant się odezwał. Szachy jak najbardziej podpadają pod "wiedzę wszelaką". Uzurpowanie sobie prawa do decydowania o tym co pasuje do tego tagu, a co nie uważam za śmieszne (szczególnie jeszcze przez kogoś takiego jak ty), dla mnie na przykład zestawianie ze sobą fizyki czy matematyki z historią czy filozofią jest nieporozumieniem, bo historię
Najlepiej pokazałeś jak się znasz, że filzofii i matematyki nie można zestawiać skoro współcześni filozofowie operują w zakresie matematyki.
Próbowałem normalnie ale z taką osobą jak ty chyb a się nie