Wpis z mikrobloga

@Gabaryt:

Kiedy to powiedziała?

Ahh tak, nigdy, ale wykopowe prawactwo dalej musi ją nękać. Wróćcie do postowania srającej Grety, bo to przecież wg. was humor najwyższych lotów.

Nabijajmy się z chorego dziecka, wykop Anno Domini 2020.
  • Odpowiedz
@Lizergo: > nękać
przecież beka z tej lewackiej kukiełki czy tez pacynki na sznureczkach własnych rodziców to nie nabijanie się z chorej tylko pełno sprawnej działającej publicznie ameby (czyt. działaczki)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 59
@Gabaryt: przecież ten obrazek jedyne co udowadnia, to to że jego autor jest skończonym dzbanem bez podstawowej wiedzy o rzeczach o których mówi.
  • Odpowiedz
@Gabaryt:

No, pomijając autyzm i stany lękowe xD

Ale dobra, pominę całkowicie temat bycia marionetką (nie wypowiadam się, bo nie wiem) i autyzmu. Sami postowaliście obrazki, wg. których Greta ma FAS, a teraz mówicie, że jest w pełni sprawna. Nie chcę mocno atakować, powiem więc tylko, że was nie rozumiem :)
  • Odpowiedz
@Lizergo: jak się jest chorym i w wyniku choroby można się narazić na śmieszność to się siedzi w domu a tym bardziej nie udziela publicznie bo w wyniku tego strona krytyczna a na pewno się znajdą tacy co sie nie zgadzają z jej tezami może mieć niezły ubaw a niestety żyjemy w czasach memów kropka
  • Odpowiedz
W następnym odcinku.

Greta Thunberg powiedziała agagagugu, a pies na ulicy śmiał się z tego, potem poszedłem po bułki do sklepu i dalej już prosto do domu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gabaryt to jaka chorą i narażającą na śmieszność amebą jesteś ty, masturbując się do zmyślonych memow? Nie czujesz zażenowania swoim zachowaniem?
  • Odpowiedz