Aktywne Wpisy
Marakuja +678
Białek @M_B ty k---o j----a, takiej fałszywej persony jak ty to ciężko nie pocisnac. Specjalnie odzyskałem konto, żeby w pustym łbie może coś zaświeciło. Ty k---o z moderacji, która na wojnie by sprzedała swoja matkę, żeby swoje z-----e geny dalej puścić w świat -c--j ci w dupę, banuj.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
olcayn +1034
Ten portal to takie g---o, że brakuje mi słów xD Najpierw branie kasy od Orlenu, teraz od kogoś za blokade tagu nieruchomości. Do tego ciągła cenzura i ograniczanie wolności słowa na całym portalu, regulamin stosowany wybiórczo jak się akurat modowi spodoba, brak jakiejkolwiek transparentności i nie zapominajmy o tragicznym UI od roku. Jakim chujem portal może być aż tak zły i ciągle działać?
#nieruchomosci #moderacjacontent
#nieruchomosci #moderacjacontent
Grafika poniżej obrazuje co oznacza - "Kobiety mają różne gusta". Kobiety mają różne upodobania co do specyficznych typów Chadów.
Gwoli wyjaśnienia. Jeśli posiadasz uniwersalne cechy atrakcyjności tj. wysoki wzrost, rozłożysty szkielet, zarysowana żuchwa, wertykalnie wąskie "oczy łowcy", symetryczna twarz, oraz ogólny poziom maskulinizacji twarzy oraz ciała, to w większości fryzur/ ubiorów/ stylizacji i innych wariantów zależnych od woli czy też uwarunkowanych kulturowo, będziesz postrzegany jako osoba atrakcyjna dla płci przeciwnej.
Innymi słowy, jeśli jesteś fizycznie atrakcyjny to zawsze znajdzie się nisza kobiet której będziesz się podobał i której przypasuje do gustu Twój "styl".
#przegryw #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #s----------e #tfwnogf #incel #p0lka #wyglad #takaprawda #chad #bluepill
Kobiety nie kochają jak faceci nie umieją się przywiązać do jednej osoby na dobre albo złe
@Dykto: Nie wiem co myślą kobiety, nigdy nią nie byłem ¯_(ツ)_/¯
To moze ci pomoc spelnic swoje marzenie
Niskich zakolakow z cofnieta szczeka suchoklatesów/grubasów? Bo ja ani jednej takiej nie znam.
A ile znasz kobiet ktore pozadaja wysokich, z silnie zandrogenizowana twarza, gestymi wlosami, dobrze zbudowanych? Bo ja cale mnostwo. Przypadek? Nie sondze ( ͡° ͜ʖ ͡°)