Wpis z mikrobloga

"Przecież nie każda dziewczyna pragnie Chada! Wyjdźcie z tej swojej blackpillowej bańki! Są różne gusta!"
Grafika poniżej obrazuje co oznacza - "Kobiety mają różne gusta". Kobiety mają różne upodobania co do specyficznych typów Chadów.

Gwoli wyjaśnienia. Jeśli posiadasz uniwersalne cechy atrakcyjności tj. wysoki wzrost, rozłożysty szkielet, zarysowana żuchwa, wertykalnie wąskie "oczy łowcy", symetryczna twarz, oraz ogólny poziom maskulinizacji twarzy oraz ciała, to w większości fryzur/ ubiorów/ stylizacji i innych wariantów zależnych od woli czy też uwarunkowanych kulturowo, będziesz postrzegany jako osoba atrakcyjna dla płci przeciwnej.
Innymi słowy, jeśli jesteś fizycznie atrakcyjny to zawsze znajdzie się nisza kobiet której będziesz się podobał i której przypasuje do gustu Twój "styl".

#przegryw #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #s----------e #tfwnogf #incel #p0lka #wyglad #takaprawda #chad #bluepill
B.....W - "Przecież nie każda dziewczyna pragnie Chada! Wyjdźcie z tej swojej blackpi...

źródło: comment_1583438959OPtwhZoaNpnHb2o6q4d48q.jpg

Pobierz
  • 151
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@programista1992: Przecież pełno jest spermiarzy którzy spermią do brzydkich lasek. Ja do stałego związku wolałbym 5-tkę o podobnym charakterze do mojego niż 10-tkę która patrzy na mnie jak na dziwaka.
@Dykto: Nie wiem co myślą kobiety, nigdy nią nie byłem ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Kameishi swiat nie jest czarno-biały. Istnieja "dziesiątki" ze swietnym charakterem jak i "dwójki" z kiepskim charakterem. Poza tym to co Ty chcesz to jedno, to kogo pragnie kobieta to juz inna para kaloszy. Kobiety sie nie zadowola przecietniakiem no chyba, ze sa stare i brzydkie i zegar biologiczny bije na alarm, ale nie bedzie to zwiazek ze szczerej milosci i szczerego pozadania
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: ja mam wrażenie, że bardziej od samych kobiet to wy przegrywy macie ochotę na tych mistycznych "chadów" XD Tyle o nich piszecie, że to juz podchodzi pod jakieś zaburzenie XD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 19
@Ibralew: Nie jesteś pierwszym który zarzuca mi homoseksualizm. Nie ważne co napiszecie, nieważne co ja napiszę, to orientacja seksualna jest przyrodzona i niezmienna. Nie da się zmienić czyichś upodobań. Ja jestem hetero i mogę napisać 100 razy pozytywne rzeczy o Chadach, a to i tak nie zmieni faktu, że pociąg fizyczny odczuwam do kobiet. Nikt nawet ja sam nie mogę tego zmienić. A chciałbym. Moim marzeniem jest być aseksualnym i
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: chodzi mi bardziej o to, że zajmujecie sobie głowę jakims 1% ludzi, zamiast skupić się na sobie i swoich problemach. 99% facetów też marzy o laskach 10/10. Trzeba odróżnić świat marzeń od rzeczywistości. Wy wybraliście świat stworzony ze statystyk i wyobrażeń i wygodną dla was teorię, że juz nic nie możecie ze swoim życiem zrobić, no bo przecież chady i w ogóle każda kobieta mu sie odda i nic
  • Odpowiedz
@programista1992: Z jednej strony piszesz, że świat nie jest czarno-biały, a z drugie, że wszystkie kobiety uwielbiają chadów. Twoje posty nie byłyby tak krzywdzące, gdybyś używał sformułowania 'dużo kobiet' (_ )
  • Odpowiedz
@Decentgirl ale te 2 twierdzenia sie ze sobą nie kłócą. Ile znasz wielbicielek, kobiet ktore od mlodosci sie spotykaly tylko z takimi oraz preferują:
Niskich zakolakow z cofnieta szczeka suchoklatesów/grubasów? Bo ja ani jednej takiej nie znam.

A ile znasz kobiet ktore pozadaja wysokich, z silnie zandrogenizowana twarza, gestymi wlosami, dobrze zbudowanych? Bo ja cale mnostwo. Przypadek? Nie sondze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz