Aktywne Wpisy
Marakuja +1063
Białek @M_B ty k---o j----a, takiej fałszywej persony jak ty to ciężko nie pocisnac. Specjalnie odzyskałem konto, żeby w pustym łbie może coś zaświeciło. Ty k---o z moderacji, która na wojnie by sprzedała swoja matkę, żeby swoje z-----e geny dalej puścić w świat -c--j ci w dupę, banuj.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
eskejper +395
Zainspirował mnie jeden z wpisów na tagu, więc pomyślałem że sam napisze coś podobnego. I tak już marzyłem o tym żeby usunąć konto - to moje trzecie konto na wykopie i ostatnie.
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
Grafika poniżej obrazuje co oznacza - "Kobiety mają różne gusta". Kobiety mają różne upodobania co do specyficznych typów Chadów.
Gwoli wyjaśnienia. Jeśli posiadasz uniwersalne cechy atrakcyjności tj. wysoki wzrost, rozłożysty szkielet, zarysowana żuchwa, wertykalnie wąskie "oczy łowcy", symetryczna twarz, oraz ogólny poziom maskulinizacji twarzy oraz ciała, to w większości fryzur/ ubiorów/ stylizacji i innych wariantów zależnych od woli czy też uwarunkowanych kulturowo, będziesz postrzegany jako osoba atrakcyjna dla płci przeciwnej.
Innymi słowy, jeśli jesteś fizycznie atrakcyjny to zawsze znajdzie się nisza kobiet której będziesz się podobał i której przypasuje do gustu Twój "styl".
#przegryw #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #s----------e #tfwnogf #incel #p0lka #wyglad #takaprawda #chad #bluepill
Komentarz usunięty przez autora
Fajnie wrzucacie wszystkich do jednego worka :/
Mój mąż nie jest chadem ale mi się podoba, nie jest też bogaty, za to jest interesujący i opiekunczy, lubimy się jako ludzie i kochamy jako rodzina.
Pozdrawiam Cie bo pewnie to przeczytasz (。◕‿‿◕。)
cho zobacz jaka inba na mirko xD