Wpis z mikrobloga

"Przecież nie każda dziewczyna pragnie Chada! Wyjdźcie z tej swojej blackpillowej bańki! Są różne gusta!"
Grafika poniżej obrazuje co oznacza - "Kobiety mają różne gusta". Kobiety mają różne upodobania co do specyficznych typów Chadów.

Gwoli wyjaśnienia. Jeśli posiadasz uniwersalne cechy atrakcyjności tj. wysoki wzrost, rozłożysty szkielet, zarysowana żuchwa, wertykalnie wąskie "oczy łowcy", symetryczna twarz, oraz ogólny poziom maskulinizacji twarzy oraz ciała, to w większości fryzur/ ubiorów/ stylizacji i innych wariantów zależnych od woli czy też uwarunkowanych kulturowo, będziesz postrzegany jako osoba atrakcyjna dla płci przeciwnej.
Innymi słowy, jeśli jesteś fizycznie atrakcyjny to zawsze znajdzie się nisza kobiet której będziesz się podobał i której przypasuje do gustu Twój "styl".

#przegryw #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #s----------e #tfwnogf #incel #p0lka #wyglad #takaprawda #chad #bluepill
B.....W - "Przecież nie każda dziewczyna pragnie Chada! Wyjdźcie z tej swojej blackpi...

źródło: comment_1583438959OPtwhZoaNpnHb2o6q4d48q.jpg

Pobierz
  • 151
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Decentgirl ale tez nie jest pozadany. Kobiety pozadaja tylko facetow o ktorych wspomnial @Blackpill_RAW we wpisie. Poczytaj o hipergamii, moge Ci wyslac link gdzie jest dowod, ze kobiety lajkuja tylko top 20% najprzystojniejszych na tinderze. Powiesz ze tinder to aplikacja do szybkiego niezobowiazujacego seksu. Tak to prawda i dlatego trzeba patrzec na to kogo kobiety wybieraja do seksu czyli kogo pozadaja. Tylko top 20% samcow. Top 20% to elita a
  • Odpowiedz
@Decentgirl kazda mowi ze nie lubi chadow a jakims niewyjasnionym zbiegiem okolicznosci tacy maja najwieksze powodzenie. Wiesz, mi tez sie nie podobaja szczuple i wysportowane modelki fitness. Ja tak naprawde pozadam te przecietniary ktore nigdy nie byly na silowni i nie trzymaja diety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: ja p------e...znowu to samo xD
Fajnie wrzucacie wszystkich do jednego worka :/
Mój mąż nie jest chadem ale mi się podoba, nie jest też bogaty, za to jest interesujący i opiekunczy, lubimy się jako ludzie i kochamy jako rodzina.
Pozdrawiam Cie bo pewnie to przeczytasz ()
cho zobacz jaka inba na mirko xD
  • Odpowiedz
@Decentgirl: no widzisz (-: A sama nie bierzesz pod uwagę, że są buty z grubą podeszwą dla facetów na takie imprezy gdzie nosisz szpilki i one też potrafią dodać cm, ale zapomniałem, on musi być wyższy gdy stoi na golych stopach a ty jesteś wystrojona
  • Odpowiedz
@wilhelm99 tak jak Ci kiedys pisalem. Niskie kobiety JESZCZE BARDZIEJ chca faceta 190 cm bo same maja kompleks niskiego wzrostu i chca go wyleczyc wysokim facetem. Z kolei kobieta 170 cm nie chce nizszego chlopa od siebie tylko tez 190 cm by dobrze przy nim wygladac w szpilkach. Odpusc relacje z kobietami i skup sie na karierze, gromadzeniu majatku, hobby i sporcie. Zadna kobieta nie bedzie Cie szczerze pozadac, chyba ze
  • Odpowiedz
@Decentgirl dokladnie, wiec przyznalas mi racje ze pozadacie tylko top 20% facetow. Przecietniacy sie do nich nie zaliczaja ergo jestescie z nimi dla kasy/ze strachu przed samotnoscia/innych korzysci a nie szczerej milosci i szczerego pozadania. Przyznalas racje @Blackpill_RAW ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz