@takietomile: Znasz ten kanał? Gdybym był sobie w związku z takim wege, co potrafi gotować to dawno bym przestał jeść mięso. Sam staram się przyrządzać posiłki typowo wegańskie, ale nie są one tak smaczne jak w wegańskich knajpach.
@Berezowski: znam ten kanał, nie wiedziałam, czy dobrze Cię zrozumiałam. no to w takim razie powiem Ci, że cóż, każda wymówka jest dobra, żeby czegoś nie zrobić, a można po prostu nauczyć się gotować ;) gotowanie mięsnych posiłków Ci wychodzi? wege są moim zdaniem o wiele łatwiejsze
@Berezowski: no ale... coś musisz jeść na co dzień, więc skoro nic Ci nie wychodzi (xd), to co za problem jeść bezmięsnie, troszku nie rozumiem ( ͡°ʖ̯͡°) ale jak tam wolisz
@takietomile: Ja staram się w istocie ograniczać mięso i o ile nie wychodzi mi jedzenie w formie stałej, to zupy wege opanowałem mistrzowsko. ( ͡°͜ʖ͡°)
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#wegetarianizm #pokazobiad #jedzzwykopem
źródło: comment_1583331935BkAQas12Veynt1yEjq5RZQ.jpg
Pobierz@takietomile: a karasie jedza gunwo!
Moje umiejętności kulinarne to chleb z masłem i solą lub w wege wersji ogórek maczany w humusie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora