Aktywne Wpisy

Minieri +958
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,
tanebau +99
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz

źródło: comment_1583308830hoj7C3cEsKyL4cCsTPRFLd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_15833351377m4vwdyaIi3GXfVKGfwZCR.jpg
PobierzOstatnio probowalem one punch man ale ciezko
Zachęcam do obejrzenia zwłaszcza tego drugiego, pokazuje jak wyglądałby świat gdyby wszystkie osądy nad człowiekiem wykonywał system.
Fajnie się też odmóżdżyłem przy Sword Art Online - ludzie uwięzieni we wnętrzu gry komputerowej, śmierć w grze = śmierć w realu.
@CJzSanAndreas: Pierwsze odcinki to było 11/10 a potem coraz gorzej, a końcówki nie mogę rozchodzić do dziś chociaż widziałem to z 15 lat temu.
Wiele nie oglądałem ale bardzo lubię niektóre pomysły na świat w anime jak Alchemicy i bardzo nienawidzę tej dziecinady jak Alchemicy dlatego taki Bersersk mi odpowiada czy Ninja Scroll. Death Note z tego co pamiętam zaczął mnie męczyć jak wprowadzili tego drugiego geniusz" ja zabiję tego żeby tamten się nie domyślił że zabijając tamtego mogłem zabić kogoś innego..." tak to pamiętam.