Wpis z mikrobloga

Wczoraj na blogu pojawił się wpis z mojego nowego domu. Oprowadzę Cię Mireczku/Mirabelko po Grindelwaldzie i okolicach, i choć zima w tym roku mizerna, to i tak jest przednio ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pod największą ścianą Europy. Grindelwald zimą i latem

IG / FB

#zwtravel

Wołam tylko tych, którzy plusowali odpowiednie komentarze przy poprzednich wpisach (lub są zapisani na listę na Mirkolistach). Jeśli nie chcesz być więcej wołany/a - zaplusuj odpowiedni komentarz niżej. Jeśli chcesz dołączyć do wołania - również zaplusuj odpowiedni komentarz niżej :)

#podroze #szwajcaria #podrozujzwykopem i male #pokazmorde spod Wetterhornu ;)
#gory
Pobierz
źródło: comment_15829896400x6czQSQsnHNItjwFupm54.jpg
  • 46
jak ja Ci zazdroszczę tego, że widzisz na żywo to co my na Twoich zdjęciach. ( ʖ̯)

@Vekkja: Właściwie to nie wiem co lepsze na duższą metę. Szybko się człowiek do takich rzeczy przyzwyczaja i przestaje je zauważać, i potem trzebaby było pojechać na ISS żeby zobaczyć ekscytujący widok bo piękne zapierające dech góry stają się zwykłymi górami :P
Wczoraj na blogu pojawił się wpis z mojego nowego domu. Oprowadzę Cię Mireczku/Mirabelko po Grindelwaldzie i okolicach, i choć zima w tym roku mizerna, to i tak jest przednio ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@zbigniew-wu: To co z tym domem? Przez moment myślałem, że pokażesz nam dom od środka ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie wiem czy wiesz, że jest tu Mirek, który ma od