@NieR: gra wyszła 3 lata temu, rzucenie jej teraz na PC jak zapowiedzą HZD2 zapewne niedługo uważam za spoko pomysł. Nie wiem czemu to miałby być problem dla posiadaczy PS4.
@NieR: z jednej strony jakoś tak tracą w oczach części fanów Playstation, ale z drugiej strony zachęcą graczy z PC do kupna PS5 i nawet najbardziej obrażeni fanboje i tak kupią PS5 z HZD2 bo nie będą czekać 3-4-5 lat aż wyjdzie na PC kiedyś myślałem że HZD na PC to byłby strzał w stopę ale teraz stwierdzam, że raczej Sony wie co robi
@FeC7800: Ok, z jednej strony faktycznie mogą zachęcić graczy PC'owych do kupna HZD2 takim zabiegiem jednak z drugiej strony taki gracz może pomyśleć sobie: "wypuścili po 3 latach HZD na PC, nie widzę więc sensu kupowania specjalnie PS5 dla kontunuacji jeżeli za kolejne 3 mogą też wypuścić HZD2 na blachę i wtedy ją ogram, mogę poczekać". Czymś takim tracą potencjalnego klienta, który mógłby jeszcze kupić PS4
@NieR: Ale to HZD to raczej wyjątek mający szczególne znaczenie jako promocja HZD2 które może być system sellerem na samym początku PS5. Zjawiska jakiegoś masowego wypuszczania exów 3-4 lata później na PC jakoś nie ma i nie musi być + HZD jest na tym silniku co Death Stranding więc mieli łatwiej z portem
@niktotalny: za 2 dni 3 rocznica premiery więc jeśli mamy się czegoś dowiedzieć to pewnie wtedy
Podobnie jak z Death Stranding :)
@NieR: że robisz tematy "chyba nie kupie PS5" żeby potem ten temat skasować i znowu napisać to samo? To tak, jest identycznie jak wtedy ale w temacie samych gier to nie wiem co porównujesz, przecież to są zupełnie inne sytuacje xD Naprawdę brakuje tylko czegoś o Quantic Dream,
@NieR: Tak pomysli polak biedak, mozliwe rowniez ze katolik. Ja w niecale 3 tygodnie zarabiajac prawie ze najnizsza, odlozylem na nowe ps4 pro, dla ludzi zyjacych w normalny kraju, to zaden wydatek. Z grami to samo, kupuje jak tylko wychodza, a pozniej od reki sprzedaje za polowe ceny, problemy trzeciego swiata...
Chyba, że mówisz o tym wpisie odnośnie DS, który postanowiłem usunąć tego samego dnia. Zapytałem w nim Wykopowiczów, czy uważają, że jest szansa na to, że DS pojawi się na PC. Zostałem zwyzywany tylko dlatego, że zapytałem i podałem info, że są takie przecieki i co
https://www.kotaku.co.uk/2020/02/26/a-pc-listing-for-horizon-zero-dawn-has-appeared-on-amazon-france
Chyba oleję #ps5 jeżeli będę mógł ogrywać eksy na PC :)
#ps4
źródło: comment_1582719422oVtYfkErXIwYx8NiaDo2HO.jpg
Pobierz@NieR: GeForce RTX z gamepassem na 2 lata do przodu, gierki sony z epic store. Polecam szykować zestaw 3w1. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kiedyś myślałem że HZD na PC to byłby strzał w stopę ale teraz stwierdzam, że raczej Sony wie co robi
Czymś takim tracą potencjalnego klienta, który mógłby jeszcze kupić PS4
@janushek: Podobnie
+ HZD jest na tym silniku co Death Stranding więc mieli łatwiej z portem
@NieR: że robisz tematy "chyba nie kupie PS5" żeby potem ten temat skasować i znowu napisać to samo?
To tak, jest identycznie jak wtedy ale w temacie samych gier to nie wiem co porównujesz, przecież to są zupełnie inne sytuacje xD Naprawdę brakuje tylko czegoś o Quantic Dream,
Chyba, że mówisz o tym wpisie odnośnie DS, który postanowiłem usunąć tego samego dnia. Zapytałem w nim Wykopowiczów, czy uważają, że jest szansa na to, że DS pojawi się na PC. Zostałem zwyzywany tylko dlatego, że zapytałem i podałem info, że są takie przecieki i co